Annawii

SOLSKEN & HUSVISNING ♥

God morgon sötnosar! I dag skiner äntligen solen igen och de tkänns så skönt efter de senaste dagarnas väderbakslag! Jag behöver vår och det nu haha. Planerna för denna torsdag är jobb på Häggströms och efteråt ska vi äntligen titta på huset vi skulle ha tittat på i måndags när det helt plötsligt blev snöstorm och vi inte vill köra 12 mil med sommardäck. Förhoppningsvis är det lite stabilar ei dag för vi är båda så nyfikna eftersom huset verkar ha flera detaljer som vi eftersöker (gamla vitmålade trägolv, träväggar, en riktig tegelvägg och så ligger det på rätt plats). Kul! Är annars inte det lättaste att hitta sådana hus med vår lilla budget så jag håller tummarna och det får ni gärna också göra ♥. För övrigt mår jag lite bättre i dag (igår mådde jag jättedåligt på förmiddagen) så jag hoppas jag får en bra dag, det förtjänar jag!
Vad gör ni i dag världens bästa läsare?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Några tips i all välmening från en som varit i husletarläge länge (men nu husägare sen 5 år). Kolla INTE på ytskikt. Allt sånt går att ändra, dessutom med en ganska låg prislapp. Det är så lätt att fastna vid det som syns.
    Desto viktigare att kolla grunden, taket, ytterpanel, uppvärmningen, våtutrymmen osv som verkligen kan medföra kostnader! Och så läget såklart, det enda man inte kan ändra 🙂