Annawii

FOR THE BABY ROOM

Jag längtar så till vår lilla kaka äntligen kommer till världen och fram till dess roar jag mig med att spåna på inredning (och kläder) till barnrummet. Hittills har vi bara köpt en bilmatta plus mätsticka från H&M Home men lite närmare sommaren kommer vi att göra de större köpen som spjälsäng, skötbord och allt sånt. Jag är så sugen på en rund eller oval spjälsäng men det blir inte dyrgripen från Stokke utan jag letar efter en begagnad ”Lo” från Ikea då de tyvärr slutat säljas (hojta om ni har en ni vill bli av med!). Till den vill jag ha bohemiska sängkläder från Elodie Details samt en sänghimmel från Ikea och för att matcha en söt klädställning vid sidan av. Har kikat runt på så många men efter att ha sett fina Emilys DIY-variant som hon gjort med budgetkapet ”Mulig” från Ikea blir det en sån. Det är nog mycket som ska köpas ändå till första babyn så då fixar jag hellre en själv än lägger 900:- på en liknande från Kids concept*. Blir ju mer personligt också!
Har ni fler roliga tips på saker man kan göra själv (dockhus ska svärfar fixa)?
*Affiliatelänk
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Har cirka 15 veckor kvar tills vår kille torde vara här. Men jag blir mest stressad av allas fixande, vi lånar och tar begagnade saker från det att vi var små och syskonen. Räcker så för oss, men alla är ju olika som tur är! Sen vet vi ju inte vad som händer på vägen tills han är här, lång tid kvar känns det som… Men sakerna i inlägget var väldigt fina och passar bra ihop! ?

  2. Isabella

    Så mysigt! Nu längtar jag till vi skaffar barn två 🙂
    Kan tipsa om att skötbord inte är nödvändigt om man har ont om plats. Vi byter blöja lite varstans haha.
    Och spjälsängen har dottern fortfarande inte sovit en natt i och hon är snart åtta månader. De har sina idéer, de små liven :,)

  3. Dissys

    Köp saker på blocket. Hittade så fina saker till en bråkdel av priset där. Och var ute i god tid med "nestandet". Folk tycker man är knäpp som tidvis ägnar sig åt ett maniskt letade efter De perfekta möblerna/inredningen. Men det hör till att vilja bygga bo till sin lilla knodd. Sen när bebisen väl är född hinner man knappt gå utanför dörren den första tiden så bra att ha bunkrat upp rejält och även med matlådor då man är trött som bara den efter förlossningen ?