Annawii

SUNDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Jag hade en fin dag igår med massor av kattmys, lite glass (gillade verkligen den ovan, inte för söt och krämig) plus en mycket god middag hos mina föräldrar. Blev dock illamående på kvällen så slocknade supertidigt men det börjar jag bli van vid hehe. Planerna för i dag är att umgås med lilla familjen, kanske ta ett par bilder och bara njuta av det fina vädret. Hoppas på riktig vår nu för jag är så less på snö och slask, vill ha barnmark, sol och nytutslagna björkar! Blev föresten ännu mera peppad på Paris igår då det var samtalämnet under middagen och jag hoppas så det är okej att resa  när man är i 6:e månaden som gravid. Ska fråga barnmorskan om det nästa vecka men ni kanske har koll, får man åka inom Europa i det stadiet i graviditeten?
Ha nu en fin dag och hoppas solen skiner hos er med!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Kolla att reseförsäkringen (utökad) täcker dig och bebisen! Jag var i Köpenhamn med jobbet i vecka 36, då täckte inte försäkringen. Men jag bedömde att jag vid händelse skulle hinna ta taxi till Sverige 🙂 Det hände dock inget.

    1. ANNAWII

      Absolut! Får nog teckna en extra reseförsäkring för det känns som att Paris är lite för långt bort hemifrån ifall något skulle hända.
      Kram

  2. Isabella

    Som ovan säger så bör man först kolla med flygbolaget. Dessutom måste man kolla försäkringen. De flesta försäkringar gäller fram till v 28 och efter det kan man nog ordna extraförsäkring.
    Kommer inte ihåg vilken månad v 28 är dock 🙂
    Tänk bra stötdämpande skor och att fötterna kan bli löjligt svullna av värme och att gå (och alltid veta var närmsta toalett är haha)

    1. ANNAWII

      Ja jag kommer vara i V 28-29, vilken försäkring tänker du på? Jag har utökad gravidförsäkring som räcker hela graviditeten och så får vi nog teckna en extra ifall man skulle behöva läkarvård där.
      Kram

  3. Tina

    Åå Paris låter underbart! Har för mig att det är olika mellan flygbolagen så börja med att kolla med det flygbolag ni åker med sen brukar man också behöva ett läkarintyg från en viss månad men kommer inte ihåg exakt vilken månad det är 🙂