Annawii

HAPPY EASTER ♥

God morgon sötnosar och glad påsk! Igår fick jag en sådan bra dag (bara lite illamående på kvällen) och det var precis vad jag behövde. Vi åt lunch på favoriten, lyssnade på pod i sängen, åt god middag och sedan påskgodis på kvällen. Så mysigt! Älskar verkligen min käre make, han är bäst i test ♥. Planerna för i dag är att mest bara mysa med katterna (Cookie står just nu och stryker sig mot mina händer medan jag skriver) och middag hos föräldrarna i kväll. Känns som en bra påskafton och jag är så glad att det blir en lugn dag för jag känner att min kropp behöver massor av vila. Sedan en vecka tillbaka drömmer jag så otroligt mycket mardrömmar om allt i från missfall till nära som fått jobbiga sjukdiagnoser så nattsömnen är inte den bästa. Tror dock det är rätt vanligt när man är gravid för det är så mycket man ska bearbeta. Inte förrän igår kväll gick det upp för mig att om 6 månader ska vi ansvara för ett litet liv, där snackar vi skräckblandad förtjusning hihi ;).
Ha nu en fin dag och passa på att njut av påsklugnet!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    När jag väntade mitt första barn drömde jag massor av drömmar där jag gjorde saker och sedan kom på att jag ju är gravid. Typ halsade en flaska vin, rökte eller tågluffande med blytung ryggsäck i Indien. Väldigt vanligt att drömma sådant har jag förstått. ? kram Kikan

    1. ANNAWII

      Åh vad hemskt, då vaknar man ju helt kallsvettig och vet inte riktigt vad man ska tro hehe. Men det är väl ett sätt att bearbeta allt man kanske inte baerbetar i det dagliga livet.
      Kram

  2. Ida

    Var också orolig för missfall och nojjig jag var skengravid ? Nu känner jag dock bebis röra sig i magen sedan 2v och känner livmodern mer och mer tydligt, helt plötsligt har en liten mage börjat synas! Kom inte så här tidigt med ettan! Dock börjat få problem med foglossning men hoppas det ger med sig, gjorde det med ettan. Kram från en i v17!

    1. ANNAWII

      Åh men vad mysigt att kunna känna rörelserna, längtar så till dess!
      Har hört att foglossningar är vanligare med andra barnet så jag lider med dig. Håller tummarna för att det inte blir så farligt <3.
      Kram

  3. Marie

    Var också jätteorolig för missfall i början, men efter att ha pratat med vår barnmorska om det kände jag mig mycket lugnare. När man läser runt på nätet i forum osv (som iallafall jag gjorde) så blir man uppskrämd..
    Jag drömmer också mycket, inte jättemycket mardrömmar men starka drömmar, som jag även kommer ihåg rätt detaljerat när jag vaknar.

  4. Anonym

    Jag oroade mig jätte mycket för missfall i början och valde att läsa på så mycket som möjligt om det och det blev min trygghet på något sätt och kände mig lugnare samt att jag pratade mycket med min barnmorska om det. Glad påsk! <3