Annawii

THINGS TO LOOK FORWARD TO THIS SPRING/SUMMER

ÖGONBRYNSTATUERING
Jag har funderat på att tatuera mina ljusa, glesa ögonbryn i ett par år men tänkt att jag måste göra det i Stockholm då jag inte hittat någon bra i stan. Men så hitta jag ”Permanent beauty Umeå” och blev såld efter att bara ha sett fina resultat så nu är tid bokad. 1/4 smäller det och jag längtar så till det är gjort och jag får vakna med fina ögonbryn som jag slipper måla varje dag. Det kommer bli så skönt!
 ULTRALJUD
 

Vi gjorde ett tidigt ultraljus i V 10 men såg knappt någonting (rekommenderar er inte att lägga pengar på det) så nu längtar vi så till vi får se vår lilla kaka på bild. Det kommer vara vårens höjdpunkt och jag räknar ner veckorna till vi äntligen får se lite mer av vårt lilla mirakel ♥.
JOBBET
För första gången i mitt liv har jag ett jobb där jag får jobba med både mitt mode/stylingintresse och även får användning av mina utbildningar så det känns så roligt! Jag hade helt ärligt gett upp hoppet om det eftersom sådana jobb inte växer på träd i Umeå men helt plötsligt står jag här med ett drömjobb där inte bara arbetsuppgifterna är roliga utan även kollegorna är smått magiska! Har känt mig så välkommen sedan dag ett och jag älskar att vi jobbar mycket med positiv feedback för jag tror man blir starkare och pushar sig själv ännu mer om man får veta vad man gör bra för då vill man (eller åtminstone jag) bli ännu snäppet bättre! 
KÖPA BARNVAGN
Vi har så klart redan bestämt oss för vilken barnvagn vi ska ha och det blir en Bugaboo Buffalo all black, med varma rekommendationer av fina Therez ovan, och jag längtar så till vi ska beställa den. Då kommer det kännas ännu mer verkligt och jag ser fram emot att gå och kika på den under graviditeten hihi.
 MALAGA
I slutet av Maj åker vi till Malaga för att fota LWY:s vårkollektion och det ska bli så roligt. Fota i vackra miljöer, jobba med bra ljus (älskar ljuset i Spanien) och kanske hinna njuta nån timme eller två. Det blir ett vääääldigt roligt jobb! 
PARIS
Vi ska fortfarande åka till Paris för att fira min pappas 70-årsdag men vi tidigarelägger resan på grund av mitt tillstånd så det blir i Juli i stället. Det ska bli så otroligt härligt för jag saknar Paris så att det värker i hjärtat och tänk vad fint att få fira min pappa i förskott i hela familjens favoritstad. Lycka!
Har ni något roligt att se fram emot i vår/sommar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag önskar att jag hade fler saker att se fram emot under våren, men universitetet gör att jag får fokusera på det helt enkelt! Men i sommar ska jag utomlands, ska till Cádiz i Spanien och plugga några veckor och sedan blir det en tur till Almería och Granada innan det bär av hemåt, så det ser jag fram emot!

  2. Anonym

    Vad mycket roligt du har att se fram mot! Jag är så glad för din skull över det lilla växande pyret i din mage. Roligheter jag har att se fram mot är en Gotlandsresa tillsammans med familjen i sommar. Älskar verkligen den lilla ön.

  3. Mia

    Vilken härlig lista med grejer att se fram emot! Borde oxå skriva en 🙂
    Angående ul i vecka 10 så håller jag med kommentaren ovan att det viktigaste då (för mig) var att det fanns ett hjärta som slog. Trist för er att den som utförde det inte var så tillmötesgående bara. Grattis förresten! Ska bli kul att följa.

  4. T

    Åh mycket roligt som händer för dig i vår/sommar! Jag älskar också att ha roliga saker att se fram emot. Jag har mycket kul att se fram emot också. Först nu i påsk ska vi vara lediga i 1,5 vecka och åka upp till fjällen, sen händer det mycket kul med jobbet under våren och sen så ska vi åka utomlands i två veckor i sommar där vi ska njuta av vila, sol, bad och att umgås som familj. Längtar!
    Angående ögonbrynen: är det 3D-bryn du ska göra? Mina bryn är sönderplockade efter 90-talets "tunna-ögonbryn-mode" så jag har börjat fundera på 3D… Men vill att det ska se naturligt ut…

    1. ANNAWII

      Ja det är superviktigt att ha roliga saker att se fram emot, stora som små!
      Gud så skönt med fjällen! Är så avundsjuk som alla ska åka bort i påsk, vill också hihi ;).
      Och ja exakt, det är 3D-bryn som ser supernaturliga ut. jag plockade också sönder mina och trots att jag använt ser och slutat plocka vill de inte växa ut till sin forna glans så nu tänker jag satsa på detta. Ska fota och skriva exakt hur det går till så att ni får se här i bloggen!
      Kram

  5. Johnna

    Så mycket spännande att se fram emot för dig/er! Och än en gång stort grattis till graviditeten!!!
    Jag kan nog ändå rekommendera att göra tidiga ultraljud för att se att allt står bra till. Jag har själv drabbats av sk missed abortion vilket jag som tur var fick reda på i och med ett tidigt ultraljud. Jag tycker däremot att vården borden vara mer frikostiga med ultraljud dvs att alla kan få ett tidigare än i v 18-20, det borde inte vara en klassfråga!

    1. ANNAWII

      Åh tack rara!
      Jo det kan absolut vara värt det för att se att allt står rätt till men det var väl barnmorskan vi gjorde det hos som inte var så bra. Vi hann se typ 10 sekunder sen satte hon sig vid sin dator och började jobba och sa, ni kan gå nu. Kändes som att det bara var pengar in där men inget tillbaka…
      Kram

  6. Ida

    Kan varmt rekommendera att köpa vagnen på Baby Town vid Fridhemsplan. De har världens bästa service och underbar personal <3