Annawii

ANASTASIA BROW POWDER DUO

Jag har varit nyfiken på Anastasias ögonbrynsprodukter ett bra tag men inte riktigt vetat vilken jag ska testa men nu har jag äntligen slagit till hennes ”Brow powder duo” och gillar den skarpt! Jag valde färgen ”Taupe” då jag tycker den är väldigt fin när man är ljus plus att den går mer åt grått än rött vilket är att föredra på mig. Själva skuggorna är superlätta att använda då man kan blanda dem till rätt nyans och resultatet blir riktigt snyggt och naturligt. Nu har jag testat en drös med ögonbrynsskuggor från massor av märken men jag måste säga att denna är den bästa hittills. Lite som MUS variant fast mer lättarbetad och snäppet bättre nyanser då dessa ser mer naturliga ut!
Har ni testat Anastasias produkter – Vad tyckte ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    skulle du inte kunna visa hur resultatet blir? jag letar själv efter bra ögonbrynsprodukter och mitt problem är inte att hitta bra produkter i sig utan att hitta något som inte gör ögonbrynen för mörka men ändå ifyllda!
    jättefina bilder förresten 🙂

    1. ANNAWII

      Absolut! Så fort det blir lite ljusare ute ska jag fota någon dag för i dagsläget sminkar jag mig bara när jag jobbar och då är det mörkt när jag åker och mörkt när jag kommer hem hihi