Annawii

A GREAT START OF A NEW WEEK

God morgon sötnosar! I dag har jag startat dagen på bästa vis med 30 minuters yoga och en smarrig frukost med färska jordgubbar. Härligt! Planerna för denna måndag är att luncha med pappa, gör undan lite LWY-jobb och fixa med lite småsaker. En ganska lugn och mysig dag med andra ord! Mest av allt längtar jag dock till i morgon för då ska jag och Micke gå på spa och få massage och det ska bli så härligt. Min rygg och nacke är ju inte världens bästa (har dock blivit bättre sedan jag började med yoga) så jag ser fram emot att få en riktigt djup och hård massage så att lite knutar försvinner. De tkommer bli ljuvligt och så hoppas jag på riktigt kallt väder i morogn för då känns det extra lyxigt att bada i varma källor och vara inne på ett varmt spa hihi. Vad gör ni i dag?
Ha en fin start på veckan kära ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ALEXANDRA

    Har övervägt att starta med Yoga och hittat en bra instruktör på Youtube. Men jag får inte tummen ur att starta och vet inte riktigt om det är något jag kommer att kunna fokusera på utan att känna av stressen ännu mer. Vi är ju lite av samma skrot och korn ( 😉 ) har yogan hjälpt dig mycket att varva ner?

    1. ANNAWII

      Hej finaste! Ja jag är ju exakt likadant och vill ju gärna börja i fel ände med de svåraste och ”häftigaste” övningarna men denna gång har jag börjat med rätt övningar och då funkar det väldigt bra. Normalt sett kollar jag på klockan var 5:e minut när jag kör pass men med Adrienes ”30 days of yoga challenge” blir jag alltid lika paff när passet är slut och det är ju ett gott tecken på att jag går in i det och stressar ner.
      De passen är dessutom superbra då hon visar hur man kan göra övningarna på olika sätt och mixar lugn och ro med lite jobbigare övningar. Sen kör jag en kort mindfulnessövning efteråt i bland för det hjälper mig sååååå mtk. Typ ”lyssna efter vilka ljud du kan höra”, det är världens bästa trick för mig när jag panikstressar för då varvar jag ner. Men det är babysteps, jag gick mer eller mindre in i väggen förra året så kämpar dagligen med att hålla nere stress och prestationskraven, så svårt men det går åt rätt håll!
      Kram finaste