Annawii

THINGS I WANT TO DO 2016

LONDON
Nu var det ett par år sedan jag var i London sist och jag längtar tillbaka. Jag tycker det är en sån fin stad med massor av charm, både när det kommer till srkitektur och kultur som när det kommer till människorna som bor där. En väldigt trevlig stad som känns väldigt varm och välkomnande trots att den är gigantisk!
ROADTRIPPIN’
I sommar ska vi ut och ”roadtrippa” en hel del med vår kära lilla Hjördis och vi får se vart vägen bär. Kanske bara en runda i Sverige eller så åker vi neråt i Europa och ser vart vägen tar oss. Oavsett vart vi åker blir det ett äventyr som jag verkligen ser fram emot!
MER DIY
Året har redan börjat med ett flertal DIY-projekt och det är något jag ska fortsätta med för jag mår så bra av att få vara kreativ. Just nu är det mycket inredningssaker jag pysslar med men lite närmare sommaren är jag sugen på att jobba mer med snäckor och accessoarer för det är något jag velat göra länge!
BLI GENUINT LYCKLIG
Jag har varit olycklig, nere och deprimerad alldeles för länge så i år tar jag tag i mig själv och försöker få mig på fötter. Det innebär att jag ska göra sånt jag mår bra av, bearbeta alla jobbiga känslor och ta bättre hand om mig själv. Inte stressa ihjäl mig för sånt som inte ger mig något i längden och fokusera på vad som är viktigt – familj, vänskap, kärlek och passion!
PARIS
I år har vi faktiskt en Paris-resa inplanerad i Augusti då papsen fyller år och jag längtar så! Jag har varit där under vår, sommar och vinter så nu blir de täntligen dags att möta ”hösten” i paris ochd et tror jag blir magiskt! Ser fram emot att äta massor av god mat, strosa längs Seine, bjuda herrskapet på afternoon tea på Ladurée och insupa den bohemiska atmosfären i Montmartre. Åh så jag längtar!
BABY BOOM (ANDRA FÖRSÖKET)
Inte kattungar som bilden visar utan bebislycka för mig och Micke. Förhoppningsvis blir 2016 året då jag blir gravid och eftersom vi inte riktigt tog tag i det förra året ska vi göra ett seriösare försök i år. Håll tummarna för oss är ni rara men spekulera inte!
MALAGA 
Jag förälskade mig i Malagaområdet i höstas så i maj bär det av igen till Malaga för att fota Lost Without You:s sommarkollektion. Det ska bli så kul och jag ser fram emot att få göra en resa där fokus ligger på att ta massor av inspirerande bilder – det är kreativ lyx på hög nivå!
JOBBA MED DET JAG TYCKER ÄR ROLIGT
Jag har inte riktigt vågat tro att jag ska kunna få ett jobb där jag får jobba med det jag är utbildad till och brinner för, men helt plötsligt står jag här med drömjobbet i handen. Vet att vissa tycker att det är töntigt att tro på ödet men bara någon vecka efter att jag fick veta att Rut & Circle skulle lägga ner råkade jag välja hela Västerbotten i stället för bara Umeå på Platsbanken och då såg jag jobbet med stort J. Det var helt enkelt meningen att det skulle bli mitt och jag är så glad och ödmjukt tacksam över det. Att ägaren och chefen dessutom verkar vara underbara människor med värderingar som jag själv värdesätter gör inte saken sämre och jag hoppas att jag kommer få vara kvar hos dem länge!
UTVECKLA LOST WITHOUT YOU 
Jag älskar att driva vårt lilla hjärtebarn ”Lost Without You” och även om det är på hobbynivå är det så roligt! I år vill jag fortsätta utveckla shoppen och satsa på lite bohemiska plagg samt fokusera ännu mer på inspiration och bilder. Fotoresan till Malaga blir startskottet och i sommar ska vi fota massor av bohobilder som jag hoppas ska inspirera er och våra kunder!
SKRIVA DAGBOK
Jag har inte skrivit dagbok regelbundet på ”100 år” men i år satsar jag på det för att ha ett andningshål där jag kan skriva av mig och peppa mig själv. Det känns som en viktig del i min resa till att bli ”hel” igen och hittills har jag skrivit nästan varje dag sedan nyårsafton. Härligt!
Vad står på er 2016-lista raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Vilka härliga och inspirerande mål Anna! Håller tummarna för att du/ni får till dem alla och ser framemot att få följa med här på bloggen. Så nyfiken på det nya jobbet och så glad för din skull! Future is bright!

  2. Anonym

    Låter som att det förhoppningsvis blir ett superduper år för dig! Man ska ha lite saker att se fram emot ?
    Själv har jag målet att ta körkort innan året är slut och så är jag i början av att starta upp en webbshop ? Jag ser fram emot att läsa din blogg i år!

  3. Anonym

    Vi jobbar också på bebis, det går långsamt och åh vad jobbigt det är att hela tiden gå & vänta & längta & hoppas, jag blir knäpp! Håller självklart tummarna för er (och för oss själva att 2016 blir bebisfest nr 1?) och grattis till nya jobbet ❤️

  4. Anna

    Jag håller med dig, London & Malaga:)! London blir redan i mars, Malaga minst en gång i sommar! Och jag håller tummarna för alla dina roliga planer!