Annawii

CREATIVE TUESDAY & A QUESTION TO YOU

God morgon mina små solstrålar! I dag är jag på ett gott humör för båda katterna är hemma (Kokos har varit på ”kollo” hos mina föräldrar) och jag har inga direkta planer för dagen = utrymme för att vara kreativ. Yay! Ska göra ett recept plus fota till bloggen och så påbörjar jag nog något nytt DIY-projekt. Kul! Ni får även gärna önska inlägg nu när jag för en gångs skull har tid att verkligen hänge mig åt bloggen för jag tycker att det är roligt att veta vad ni vill se mer av. Är det kanske mer mode, mer inredning, videos, mer personligt eller kanske bara mer outfitinspiration? Önska på så ska jag försöka hinna tillfredsställa era behov och önskningar! 
Ha en fin dag och kom ihåg att ni är bäst!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisa

    Härligt att få lite ledig tid och skulle jag bo närmare hade jag tittat in på en kopp kaffe.Och varje gång jag ser namnet Hjördis så få jag upp en go bild av våran faster .Kram till dig från svärmor.

  2. Iz

    Låter Helt underbart med ledig tid. Jag gillar dig blogg skarpt med den blandningen den är men gärna mer inredning (tycker ni har det superfint) även gärna mer privat. Men tycker att din blogg är en av de allra bästa! Rolig sak förresten, en folk heter ju Hjördis, jag fick reda på på nyårsafton att min farmors syster heter det och har sen dess skojat om att om jag någonting får en dotter så ska hon heta det ? min sambo håller inte med haha. Ha en Kanon dag!