Annawii

GOOD MORNING SATURDAY

God morgon sötnosar! Trots att vi gick och la oss tidigt på nyårsafton och inte drack en droppe alkohol var vi båda helt däckade igår. Vi tog en promenad i snöovädret och sedan låg vi mest i soffan hela dagen. Gav varandra varsin massage, såg på de tidigare ”Hunger games”-filmerna och åt frukostmat till middag. Mysigt! Planerna för i dag är att åka till Holmsund och hälsa på min BFF plus barn för att dela ut lite julklappar. Det ska bli mysigt och jag ser fram emot att träffa vildingarna plus tonåringen för de är så fina allihopa. Älskar alla mina vänners barn! För övrigt har jag ”jobbiga veckan” och den är extra jobbig denna gång så det är nog därför jag är så trött. Försöker äta extra mycket järnrik mat så har köpt hem massor av jordgubbar och kanske kokar lite färsk spenat till middag i dag. För att nästan enbart äta vegetariskt och inte ta några andra tillskott än D-vitamin har jag väldigt bra järnvärden men tror det behövs en extra boost nu. Eller så är det bara all stress och press från denna höst/vinter som kommer i efterhand och ”tar ned mig på jorden”. Låter inte helt orimligt även om det så klart är lättare att skylla på järnbrist eftersom de tär lättare att ”fixa” ;).
Ha en fin dag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrica

    Läser din blogg hela tiden och vill bara säga att den är bäst av alla. Du verkar vara en sådan otroligt go och fin tjej. Alltid omtänksam. Dessutom är du vackrast i hela Sverige. Jag skriver aldrig någon kommentar bara för att det är så jobbigt att skriva med mobilen och det är där jag läser din blogg.
    Jag önskar dig ett underbart 2016. Läs om kärleken i första korintierbrevet 13:2 i Bibeln ?Kramar från mig

    1. ANNAWII

      Hej fina du! Nu gjorde du verkligen min dag, blev såååå glad när jag läste din kommentar <3. Jag önskar dig med ett underbart 2016 och hoppas att det börjat bra!
      Stor kram <3

  2. Anonym

    Vet du vad, inget bräcker persilja i järnhalt! Varje jobbig vecka så gör jag en rawpastasås på massor av krukor med färsk persilja (6,2 mg järn jämfört med spenatens 2,7 mg!) och naturella cashewnötter (6,7 mg!). Och så mixar jag det med citron och peppar och ibland någon avokado trots att det inte direkt innehåller järn, men för att få såsen lite geggigare. Så kan man ha den på mackor som ett pålägg eller med glasnudlar (vilket jag alltid gör). Världsgott och så mycket mer vegetariskt järn än i broccoli och spenat 🙂