Annawii

TGIF ♥

God morgon sötnosar och äntligen fredag! Ni anar inte hur skönt det känns (eller det gör ni säkert för det är säkert fler än jag som känner så här) att det snart är helg för jag har ingen energi kvar i kroppen. Var så trött när jag gick hem från jobbet igår att jag mer eller mindre grät men som tur var möttes jag av världens snällaste man och mysigaste Kaka så det hjälpte lite. Är säkert precis dagarna före mensen nu för då blir jag ofta väldigt trött och otroligt känslosam. Började nästan gråta efter cellprovet eftersom jag hade haft sådan ångest innan men väl där fick jag världens underbaraste kvinna som gjorde det och det gjorde mig så glad och rörd. Älskar när rätt person är på rätt plats och särskilt inom vården! Nåväl, nu ska jag börja göra mig i ordning för öppningspasset på Rut & Circle och jag hoppas dagen går snabbt för jag kan knappt bärga mig till jag får krypa ner i sängen framför en fiml och äta godis. Dagens höjdpunkt!
Vad har ni för fredagsplaner raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Jag hade enorm ångest inför mitt cellprov för något år sedan! Och då väntade jag tre år extra innan jag gjorde det… Inte bra (fast det gick bra för mig som tur är). En student fick hålla min hand medan någon annan gjorde cellprovet haha fy fan. Grät som en jävla unge gjorde jag med. Skämdes lite för det är bara en märklig fobi, medan de försökte trösta så snällt och måste ha trott att jag blivit våldtagen nyligen eller något… Mesig man är. Man fint det finns så härlig personal. <3 Och såå glad jag kan vänta två år tills nästa gång… 😉 Kram!

    1. ANNAWII

      Ja jag var likadan men väntade 10 år (fy skäms på mig) men denna gång gick det så bra. Var dock så nervös att benen skakade när jag klättrade upp i stolen men jag hade världens gulligaste kvinna som gjorde det och nästa gång kommer det gå bättre för hon hjälpte mig så. Kram