Annawii

ROMANTIC BED SET

Romantiska volangpåslakan från Ellos.se (299:-)
I jul har vi bestämt att dra ner ordentligt på julklappar då det viktigaste är att vi får vara tillsammans och därför tänkte jag önska mig något vi verkligen behöver men inte unnar oss själva. En sådan sak är nya sängkläder och dessa volanggodbitar från Ellos står högt upp på önskelistan. Dock är jag osäker på om vi ska fortsätta ha varsitt täcke eller byta till ett stort gemensamt så det mpste vi först bestämma innan vi önskar oss något. Jag är väldigt inne på delat medan Micke är mer skeptisk så jag tänkte höra om någon av er har dubbeltäcke och hur det funkar för er? Själv tycker jag de tär supermysigt på hotell så jag vill jättegärna ha det men Micke tror att han ska sno åt sig allt täcke och att han kommer vakna av att en frusen liten Anna gormar och kämpar med att få sin beskärda del av täcket haha. Jag tror ju inte på det scenariot men en vet ju aldrig ;).
Så, vill ni vara rådgivare så vi inte hamnar i parterapi på grund av ett täcke?
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag och min sambo delar, det är såå mysigt! Aldrig några problem med att någon snor åt sig täcket, eftersom det är så stort och blir lite tyngre tycker jag ^^

  2. Anonym

    Vi har stort täcke för oss och oftast ett barn i sängen, går utmärkt! Det är stort och blir lite varmare än med två täcken så ingen av oss ligger nånsin utan om det inte är frivilligt. Skulle aldrig byta tillbaka :).