Annawii

FALL FAVORITES & A DISCOUNT CODE

Jag älskar verkligen Country-dreams.se:s sortiment denna höst och här är ett par favoriter som jag gillar lite extra just nu! Kabinväskan är smått magisk och jag är även förtjust i den kamelfärgade kappan, ponchon, doftljuset samt den härliga fuskskinnkjolen. Det är sådana där detaljer som känns klockrena för min höststil och jag skulle gärna strutta omkring på Stockholms gator i slutet av November med kabinväskan i handen och kappan lite lätt öppen. Känns som en väldigt chic kombination! Innan jag drömmer mig bort vill jag även dela med mig av en rabattkod, ”ANNAWII20, som ger er 20% på ordinarie priser (gäller tom söndag). Perfekt om man tänkt unna sig en väska, kappa eller något annat snyggt till hemmet eller garderoben!
Hittar ni någon favorit bland sakerna ovan sötnosar?
*I samarbete med Country-dreams.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrica

    Jag beställde den fina mössan av dig. Den är ännu finare i verkligheten! Jag måste bara skriva och säga hur nöjd jag är. Dessutom låg den i min brevlåda dagen efter att jag beställde den och snabbare leverans går ju inte att få. tack så mycket för tipset och ännu mer tack för själva mössan. Bra pris också tycker jag för en så fin mössa.
    Tack för en underbar blogg med massor av inspiration från en så vacker och ödmjuk tjej.

    1. ANNAWII

      Men åhhh, nu blev jag så glad för dina underbara ord och så glad över att du är nöjd <3.Jag har ju också den mössan och jag tycker så mkt om den men det är ännu roligare att höra att en kund gillar den. Blir så himla glad för varje vara är verkligen noggrant utvald (jag säljer inget jag kan stå för till 110%) så det känns nästan som jag säljer en bit av mig själv, elle ri alla fall av min smak hihi.
      Stor kram till dig och tack för att du tog dig tid att skriva <3