Annawii

NEW WEEK

God morgon sötnosar! Igår hade vi en fartfylld morgon med lilla Dennis så när han åkte hemåt tog vi en chilldag med mycket vila och mys. Härligt! Känner att jag påverkas väldigt mycket av mörkret (tur det är sol mitt på dagarna i alla fall) så jag försöker att vara extra snäll mot mig själv nu. Lite extra vila, promenader med dagsljus och massor av kramar med Micke för närhet gör att jag mår lite bättre. Älskar verkligen Umeå och Norrland men önskar så att det inte vore så förbaskat mrkt här uppe under November-December, särskilt nu då snön inte brukar komma förrän dagarna innan jul. Men sånt går inte att påverka så vi får försöka ta saken i egna händer och kanske se till att komma i väg bort från mörkret nästa år. Vill så gärna göra ett äventyr nästa år så vi får se om vi vågar! Vad gör ni i dag kära ni?
Ha en fin dag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tinis.me

    Åh, älskar umeå på vintern men HATAR november och mörkret. Blä. Men man typ lär sig att hantera det. Viktigaste är att vara snällt mot sig själv för då tror jag man orkar med det mer och så.
    Kramis/Tina

    1. ANNAWII

      Ja det är tungt med mörkret, jag tror aldrig jag kommer kunna hantera det bättre än att jag åtminstone vet att det går över till slut haha.
      Kram babe