Annawii

#NOHATESE ♥

Den 4:e november är det dags för årets ”No hate”-dagen som skapats för att ta avstånd från näthat. För mig, som verkar mycket på internet, är det en otroligt viktig dag för även om jag själv är förskonad från näthat ser jag det dagligen i bloggar jag läser. ”No hate”-dagen är alltså en motpol till allt detta hat och därför har jag dels valt att lyfta fram ett par fina kommentarer jag fått på sistone, dels kommer jag skicka vidare ett hjärta till tre personer som jag tycker sprider kärlek på Instagram. Det kan ni också enkelt göra genom att ta en bild på ett hjärta, nominera 3 personer som ni tycker sprider kärlek och tagga med #NoHateSE. Enkelt men ack så viktigt!
Ett par glädjespridare som alltid gör mig glad:
”Åh, vad mycket roligt smått o gott! Tycker det tyder på mognad att du kan sitta med lugn fast det stormar runt omkring dig! Det finns (några få) fördelar med att bli äldre;)! Stor kram”
din insta = drömmen <3″
Älskar verkligen din stil!”
Innan jag avslutar vill jag även tacka er för att ni alla är så fina, kloka och godhjärtade. Jag ahr sån tur som har just er som läsare för ni ger mig så mycket glödje, tröst, hopp och kloka råd. Utan er vore bloggen inte värd att lägga ner så mycket tid på!
Tack för att ni finns och kom i håg att sprida kärlek ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.