Annawii

SNAPSHOTS FROM MY DAY WITH VICHY IDÉALIA

Mina dagar börjar alltid väldigt tidigt med lite kattmys och sedan kilar jag upp och tvättar ansiktet med kallt vatten och smörjer in mig med Vichys Idéalia-dagkräm. Det är en superhärlig morgonrutin som får mig och huden att vakna till!
Eftersom jag vaknar så tidigt har jag alltid tid att göra en lyxig frukost till oss oavsett hur tidigt vi börjar
Efter frukost och morgonpromenad blir det oftast blogg- och företagsjobb vid datorn. Det brukar ta 1-3 timmar då jag oftast har en hel del att ta itu med.
Efter jobbet tar jag lunch vid 11.30 om jag ska i väg på jobb, annars vid 13-tiden om jag är ledig
De dagar jag jobbar på Rut & Circle är det fullt ös hela dagarna då vi får in mycket nytt och det är mitt ansvar som VM att få upp allt nytt. Superroligt jobb men väldigt stressigt vissa dagar!
Efter jobbet intas middag eller mellis framför TV:n och då är jag oftast ganska slut i huvudet då jag varit i gång sedan 4-5-tiden på morgonen
Sedan passar jag oftast på att förbereda lite inlägg till bloggen och gosar så klart med katterna
Innan läggdags rengör jag ansiktet och smörjer in mig med ”Skin sleep” från Vichys Idéaliaserie och jag ser det som min ”tvätta bort jobbet”-procedur. Väldigt skön rutin då krämen känns återfuktande direkt den landat på huden och det är så härligt att gå till sängs efter det!
That’s my day!
Om ni är nyfikna på att Vichys Idéaliaprodukter kan ni läsa mer om dem här samt be om prover på Apoteket. Själv älskar jag Idéaia-serien och kan varmt rekommendera den till alla er som behöver ge er hud en extra boost. Oavsett om det beror på stressigt jobb, för lite sömn, mycket resande eller kanske nytillskott i familjen. Det finns ju så många faktorer som stressar vår hud och perioder när den kan behöva det där ”lilla extra”!
*I samarbete med Vichy
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.