Menyn gick i sommarens tecken med färskpotatis, fisk och glass
Vi hade aldrig gjort Ceviche innan men det var superenkelt att göra och smakade delikat!
Jag dukade ganska sobert för att vara mig med vår Ostindiskaservis, färska pioner och olika glas åt alla
Till huvudrätt gjorde Micke ugnsstekt röding kryddad med citron, salt, peppar och färsk dill. Bra råvaror kräver inte mer!
Älskar pioner och fick även en superfin bukett av mina föräldrar
Till dessert blev det ”Kokos kokosglass med Cookies cookie crumbles” – så smarrigt!
Hoppas att ni gillar bilderna och hojta om ni vill ha recepten!
Vilka fina bilder 🙂 Ha en fin sommar fredag 🙂
Ser fantastiskt gott ut! Och minst lika fantastiska bilder 🙂
Efterrätten såg förjäkla god ut! fin middag! 🙂
Ja den var supersmarrig!!
Stor kram och happy fredag!
Vad gott! Älskar ceviche! Har fått för mig att det inte är helt lätt ur hygiensynpunkt att laga rå fisk på egen hand. Men ni har inte blivit sjuka iaf? 🙂 isf kanske man vågar sig på det…