Annawii

TGIF

God morgon sötnosar! Igår hade vi en fin dag trots skitväder med lunch på stan med mamma, en sväng på Second hand plus lite fix med mitt projekt. Kul! Jag gosade även massor med mina små missar och de är verkligen räddningen nu när vädret är som det är. Deras kärlek ger så mycket energi och kärlek så när jag blir ”väderdeppig” myser jag med dem och det hjälper. Mina små goskitar! Planerna för i dag är förhoppningsvis att gå ut och äta middag på en uteservering med Micke plus mina föräldrar och kanske sova i Folkabussen hemma hos dem då det inte blev av i natt. Det ser ut att kunna bli finväder i morgon plus att en kvinna på mammas gård ska ha loppis med bland annat 70-talskläder i helgen så det hade vart toppen att sova där. Vore så kul att hitta något fynd från min favoritera! För övrigt har vi letat oss tokiga efter resor i höst men eftersom vädret är så dåligt går priserna upp så hojta gärna om ni (eller någon ni känner) hyr ut lägenheter/hus i Barcelona, Malaga eller Torrevieja i höst. Hade vart grymt att få åka i väg en sväng till värmen!
Ha nu en toppenfredag och hoppas vi alla får se lite sol!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Det finns lite blandade bilder på bloggen, mest barn, mat och utsikt:)! Vill du så mailar jag fler. En vecka lågsäsong (inte juni, juli och aug) kostar mellan 2500 och 3000kr beroende på när ni tänkt åka. Lakan och handdukar ingår, disk- och tvättmaskin finns.
    Kram Anna

  2. Anna

    Jag har en lägenhet i Malaga utanför Nerja, med stor altan mot havet. Inget stort lyxigt hus, men nyrenoverat och fantastiskt mysigt! Hör av dig om du vill:)! Vi åker dit på måndag och DÄR är solen!!

    1. ANNAWII

      Åh men gud det hade varit perfekt! Har du lite bilder på den i bloggen? Vad skulle det kosta för en vecka? Kram sötis och ha det bäst <3