Annawii

TIP OF THE DAY – MOROCCAN TABLE

Marockaninspirerat soffbord från Ellos.se (349:-)
Jag älskar marockaninspirerade detaljer på sommaren och detta bord, som är på rea just nu, är inget undantag! Storleken och designen är helt perfekta och så gillar jag den mönstrade bordsskivan väldigt mycket. Det påminner lite om mitt mosaikbord som jag gjorde förra sommaren och hade vi haft plats för detta hade jag köpt det på studs för det är så snyggt och väldigt prisvärt!
Vad tycker ni om bordet raringar – hiss eller diss?
*Inlägget innehåller Affiliate-länk
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ANNAWII

      Halloj! Vad roligt!
      Lunchtips: Gotthards (fantastiskt god mat i fin miljö), Rost (alla rätter är vegetariska i grunden och sedan kan man välja till kött om man vill), TC (klassisk lunchrestaurang med kockar som har passion).
      Shopping: Kii (Allt i från Acne, House doctor och Ida Sjöstedt till mer budget som det bästa från Vila), Carizma (fina märken som Michael kors, Filippa K, Samsoe Samsoe m.m.), Hjärtero (supersöt inredningsbutik), Designbutiken (massor av trendig inredning), Röda korsets second hand-butik inne i stan (en av de snyggare second hand-butikerna jag besökt), H&M Home plus kedjorna :).
      Middag: Båten vid kyrkbron (supergod mat i mysig miljö).
      Göra: Bildmuseet (älskar det både för att de oftast har någon bra utställning plus byggnaden och utsikten), hänga i en park om det är fint väder :).
      Kram