Annawii

ANNAWII CELEBRATION ♥ XLASH GIVE AWAY

Jag firar som sagt var bloggens 10-årsjubileum med 10 fantastiska give aways och i dag kan ni vinna detta kit från X-lash med mascara och ögonfransnäring! Det är två av mina favoritprodukter när det kommer till skönhet för fransarna blir superlånga av serumet och mascaran ger långa fina fransar samtidigt som den är vårdande. Hur bra är inte det!
För att vara med och tävla ska du:
♥ Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du vill vinna detta kit
♥ Följ Annawii på Facebook och/eller Instagram
Vinnare blev Linda – stort grattis!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefin

    Hej <3
    Följer på insta och FB 🙂
    Verkligen en perfekt giveaway. Jag har alltid velat ha någon sorts ögonfransnäring för att få den där lösögonfrans-locken, men har aldrig köpt någon för att det är så dyrt…suck.
    Jag har aldrig riktigt gillat mina ögonfransar och jag har alltid böjt de för att de ska se längre ut men på grund av det har jag nu börjat tappa ganska mycket ögonfransar och speciellt på ena ögat. Jag är riktigt ledsen över det just nu och det här skulle verkligen vara perfekt för mig. Jag har funderat på att använda lösögonfransar men det verkar inte bra för ens riktiga ögonfransar tycker jag så jag har aldrig prövat det.
    Vill verkligen vinna. Love U <3

  2. Linda

    Jag vill vinna detta kit eftersom jag knappt har några ögonbryn och skulle använda serumet där eftersom du sagt att det hjälper. Det skulle göra min dag att vinna!

  3. Citrin

    Följer dig på insta 🙂
    Vill gärna vinna för att liva upp vardagen lite. Känner mig nere efter att det tagit slut med min sambo, vi kämpar på med att leva ihop tills han hittar nytt, samtidigt som jag försöker lista ut hur jag ska ha råd med boendet som jag blir ensam med nu. Vet att allting fixar sig till slut, men just nu känns vardagen tuff. Det som livar upp är min fina kattbebis och lite överraskningar i vardagen, typ någon liten vinst… 🙂

  4. riarback

    Hejsan!Jag följer dig nu på ig med samma namn 🙂
    Jag har hört så mycket bra om liknande produkter, men de har inte fungerat på mig. Så nu återstår typ bara xlash att testa, därför vill jag gärna vinna detta kit då jag inte längre vill slösa pengar på dyra produkter och sen för husefridens skull såklart då skåp, hyllor, bänkar, bord och soffbord är fullt av mina dåliga köp :p
    Mvh Elin

  5. Emma

    Har behov av att hitta en ny favorit mascara eftersom jag aldrig riktigt fastnat för ett visst märke utan köper olika varje gång. Är alltid en chansning att testa nytt men detta låter ju helt fantastiskt bra. Hade varit härligt att komma igång med dejtandet nu i sommar och då passar det ju bra att ha långa fransar till allt flirtande 🙂
    följer på ig @hemochinterior
    //[email protected]

  6. Sophie N

    Ett serum som förlänger fransarna är ju nått jag har önskat mig sedan jag var liten! Jag tappade mina fransar när jag var runt fem år pågrund av en "sjukdom" som heter tix. Mina fransar gick bort och jag har faktiskt inte haft fina fransar fram tills nu då jag har insett att man fortfarande kan limma på lösfransar! Men jag skulle så gärna vilja ha egna naturliga fransar, det vore ju ett mirakel om mina fransar kunde växa igen 🙂 följer på instagram
    ! [email protected] <3

  7. Frida Andersson

    Följer på instagram 🙂 Jag skulle så gärna vilja vinna då mina ögonfransar efter graviditeten inte längre är vad de en gång var. Tappade mycket hår och även mycke ögonfransar också så skulle behöva en riktigt boost av mina korta tunna fransar.

  8. Christine

    Hej! Vill så gärna vinna detta kit! Mina ögonfransar ramlade av när jag träffade min kille, kanske var kroppen så "stressad" att dom föll av mitt under nyförälskelsen :-). De har inte riktigt växt tillbaka helt ännu, skulle behöva nåt som skyndar på!

  9. Kristina Grahn

    Jag följer dig på instagram där jag heter kikkisyr 😉 Jag vill vinna detta kit för att det skulle passa perfekt att få lite längre fransar till vårt bröllop i sommar!

  10. Malin Gustafsson

    Härlig tävling!
    Jag drömmer om långa och fina fransar. 🙂
    De skulle vara så kul och få prova dessa produkter som låter helt perfekta! Tänk att få slippa korta ögonfransar och få mer volym och längd, de skulle få mej att känna mej finare! 🙂
    Följer dej redan på Facebook: Malin Gustafsson och följer dej på Instagram som frozenvanilla_
    [email protected]
    Håller tummarna.

  11. Mia H

    Jag har länge velat testa fransnäring men det har inte blivit av. Mina fransar skulle verkligen behöva en boost! Dom är rätt korta och raka, så jag använder en ögonfransböjare i princip varje dag, vilket sliter en del på mina fransar. När jag sminkar mig så tycker jag att just fransarna är det viktigaste, man ser alltid piggare ut med böjda, långa mörka fransar. Hoppas på denna vinst så att mina fransar kan få lite näring och få chansen att växa till sig lite.
    Följer dig på IG och FB (Mia Haapaharju)
    Ha en fin dag!
    Hälsningar Mia

  12. Angelique

    Jag följer dig redan på Instagram sedan tidigare (angeliqueeewg heter jag :)) och Facebook har jag inte :p
    Jag skulle vilja vinna eftersom jag ständigt är på jakt efter de perfekta produkterna och för mig är en perfekt mascara en som ger myyycket längd och volym 😉 och jag har aldrig testat ögonfransnäring så det skulle va spännande! 🙂

  13. Anna h

    Följer dig på instagram (Annaholmsten_). Har varit länge på jakt efter någon mirakelprodukt som kan göra fransarna längre, då jag tycker att ögonen är det finaste på en människa 🙂 Så nu tar jag chansen för o kunna vinna dessa härliga produkter 🙂

  14. Anna-Märta Stålnäve

    Följer på IG och Fb!
    Har problemet att mina fransar är mkt längre på ena ögat än det andra och skulle verkligen behöva en boost på det ögat som "ligger efter" och jag har hört så mkt bra om X-lash så nu håller jag tummarna att jag vinner detta kit!
    Mail: [email protected]

  15. Saga Hunesjö

    Följer dig på instagram med namnet sagahunesjo:)
    Åh har alltid velat ha dessa från X-lash. Har alltid haft väldigt korta fransar och mascaran har som aldrig riktigt satt sig! Använder ofta lösögonfransar eftersom mina närmsta vänner har hur långa fransar som helst, och klart jag vill passa in;) Skulle vara superkul att vinna!
    Sen vill jag också passa på att säga att det är underbart att du blandar en massa stilar här på din blogg! Det ger massa rolig variation och visar att man själv får blanda som man vill. Superduktig är du och fortsätt som du gör:)

  16. Beatrice B

    Följer dig nu på FB. 🙂
    Detta fransserum skulle lyfta upp min
    självbild ganska rejält. Har det senaste
    året tappat mycket utav mina fransar
    och jag har nu glesa korta fransar som
    tittar tillbaks mot mig i spegeln… När
    detta hände försvann en del utav mitt
    självförtoende. Så kanske kan detta kit
    hjälpa mig framåt igen. 😀
    [email protected]