Annawii

SUNDAY MORNING ♥

God morgon söndag! Jag hade en riktigt härlig dag igår med massor av vila, kattmys och en smarrig middag tillsammans med älskade Micke. Jag gjorde en ingefära- och chiliwok med bland annat sjögräs i och den blev helt fantastisk. Älskar maträtter med mycket hetta! Planerna för i dag är att göra undan lite bloggjobb nu på förmiddagen och när Micke slutar ska vi förhoppningsvis åka ut och fota med vår älskade Folkabuss. Så kul! I övrigt är jag inne i en ”tänkar”-period då det snurrar mycket i huvudet men det är bra för jag har tagit många vettiga beslut. Som att sluta försöka vara som alla andra och förstå att det är mina ”konstiga” sidor som gör mig till mig. Nu ska jag börja vara mig själv och sluta anpassa mig bara för att göra andra bekväma. Jag är ju en tänkande människa med väldigt mycket åsikter, tankar och idéer så varför förminska mig själv genom att inte visa det och bara ”flyta med strömmen”. Det är inte jag! Nåväl,  vad pysslar ni med denna sköna söndag?
Ha en fin dag och tack för att ni finns!
 Read the blog post in English with Google Translate
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TextilaErika

    Heja! Det är en grymt bra inställning att ha. Försöker själv leva efter den. Men ibland faller jag tillbaka och vill "anpassa mig" och då får jag börja om igen. Men det är härligt att höra att fler har den inställningen!

  2. Gabriella

    Din ingefära- och chiliwok med sjögräs blev jag nyfiken på. Hur gick du till väga för att göra den?
    Jag är också inne i en "tänkar"-period just nu. Det låter klokt att vara ditt fantastiska jag fullt ut! Hejja dig:)
    Här blir det en lugn söndag utan plugg för en gångs skull, så skönt att bara få vara.

    1. ANNAWII

      Jag hade i skivade färska skogschampinjoner, algsallad (finns att köpa torkad som man blötlägger), mixad färsk ingefära och chili, nudlar, soja och sedan valfritt protein 🙂