Annawii

HELLO WEEKEND

God morgon lördag! Igår hade jag en härlig dag med fina vänner och deras barn (fick träffa både lilla Juni och Julie) plus myskväll med Micke och katterna. Mysigt! Planerna för i dag är jobb och efteråt ska vi häls apå mina föräldrar och äta middag. Mums! Det var länge sedan vi åt middag där så det ser vi fram emot för det är så mysigt hemma hos dem och så gör de bäst mat i hela världen. Har svårt att tro att någon restaurang kan ta deras härliga middagar med massor av såser, tillbehör, sallader och vällagade mat. Det finns alltid något för alla! För övrigt måste jag säga att jag är så sjukt trött just nu. Jag har inte sovit mer än fem timmar per natt (inte i sträck då jag vaknar minst en gång per natt) eftersom jag vaknat 4.30 i 3 veckors tid. Det är så otroligt frustrerande och det börjar och både synnas och kännas i kroppen att jag är sliten. Om ni har tips på hur man kan bryta ett dåligt sömnmönster får ni gärna tipsa!
Ha en fin dag och ta hand om er!
/Good morning saturday! I had a lovely day yesterday with my amazing friends plus their kids and we also had a cosy evening. Lovely! My plans for today is to work and afterwards we will eat dinner at my parents house. Yummy! It was a while ago since we ate dinner together so I’m looking forward to it because it’s so cosy there and the food is the best! Besides that, I have to tell you that I’m so tired at the moment because I haven’t slept for more than 5 hours a night in three weeks. It is so frustrating and I both look and feel tired in my body. I need some sleep! Well well, I wish you all a happy saturday and take care of yourselves!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Vad tråkigt att du fått sova så dåligt och vaknar så ofta och tidigt! Jag har också sovit sisådär och vaknat om vartannat i några veckor nu. Men ska satsa på att komma i säng i tid ikväll, för imorgon vill jag vakna pigg och glad på min födelsedag:) Annika tips var ju bra här ovan, det ska jag ta till mig av:)

  2. Joanna

    Har lite samma problem, hoppas på att iom tidsomställningen inatt få vakna en "timma" senare 😉 sjukt jobbigt är det, jag försöker ibland då det är möjligt ta en nap på dagen. Kram

  3. Annika Nilsson

    Gå och lägg dig vid samma tid varje kväll. Köp ett extra tungt täcke som lugnar kroppen. Ät något lugnande så du inte är hungrig.
    Läs innan du ska sova, ingen dator i sovrummet! Stressa inte upp dig av sömnbristen! Det ordnar sig.