Annawii

I LOVE… MANGO & PAPAYA

Gift set (99:-), hand wash (49), body butter (69:-) from Eleven.se
För ett par veckor sedan fick jag hem ”I love…”:s superhärliga body butter ”Mango & papaya” och jag älskar det! Konsistensen är härligt krämig och doften är ljuvlig och väldigt somrig. Det är definitivt ett av de bästa body butters jag testat i denna prisklass och nu är jag sugen på att testa fler produkter med samma doft samt deras ”Choca Mocha”-duschkräm. Den låter magisk!
Har ni testat I Love..:s produkter, vad tyckte ni?
/I received I love…’s body butter ”Mango & papaya” for a couple of weeks ago and I love it! The texture is lovely and the scent smells delicious and summerish. It is definitely one of the best body butters I’ve tried in this price range and now I want to try more of the products in the same serie plus the ”Choca Mocha shower creme”. It sounds amazing! Have any of you tried I love..’s products, what did you think?
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Älskar deras watermelon bodylotion som luktar lagom. Men svår att få tag på. Köpte den där som du fick, men den luktade så jäkla starkt att jag inte kunde ha den. Smörjde in benen och hela hemmet stank, jag fick gå och duscha igen, vi vädrade hela nedervåningen men ändå luktade det så vi fick ont i huvudet. Jag har luktat på flera på stan men det verkar bara vara vattenmelonen som inte luktar så starkt. Synd, för hade de luktat en tiondel så mycket hade det varit lagom. Gav bort den till min brorsdotter som inte är känslig för lukt men hon tyckte också att den luktade himla starkt.

    1. ANNAWII

      Aha, jag tycker den doftar ljuvligt men tur att smaken är olika! Jag är ju en sucker för VS och YR:s produkter och denna doftar inte mer än dem :).
      Vattenmelon lät ju helt ljuvlig! Måste spana efter den 🙂