Annawii

WEDNESDAY BABY

God morgon världens bästa läsare! I dag var det lite tungt att kliva upp för jag hade sån hemsk hosta i morse men nu känns det lite bättre. Skönt! Planerna för dagen är jobb i vanlig ordning och i kväll ska jag vila massor så att jag får bli helt frisk. Är lite småless på denna förkylning/bihåleinflammation men jag är ju så mycket piggare så det går åt rätt håll! För övrigt längtar jag så otroligt mycket till lördag att det nästan gör ont i hjärtat. Då kan nämligen en av mina absolut största drömmar just nu slå in och jag är både nervös samt förväntansfull. Skriver inte mer än så nu för jag vågar inte ta ut något i förskott men berättar mer på söndag så klart! Vad gör ni i dag?
Ha en fin dag i solen mina små hjärtan!
/Good morning babes! It was a little hard to get up from bed today because I had such a bad cough, but now it feels better. Nice! My plans for today is to work and afterwards I have to rest so I will get cured from my cold/sinusitis. I’m so tired of being sick, but it is getting better so I shall not complain! What are your plans for today sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Åh, så nyfiken jag blir nu, det låter ju så spännande! Håller tummarna extra hårt då:) Nu har jag nyss avklarat min tenta, så skönt! Fick nästan skrivkramp av de tolv sidorna som jag skrev och nu hoppas jag det gick vägen:)