Annawii

BOHO NECKLACES

Triangle necklace, double necklace, charm necklace, crystal necklace from Modcloth.com
Just nu är jag på jakt efter ett bohemiskt hasband i metall med lite etnovibbar som jag ska kunna ha till vita klänningar i sommar och dessa halsband står högt upp på önskelistan! Alla fyra är i den stilen jag vill ha (se inspo här) men storfavoriten är nog det första eftersom jag gillar det enkla och grafiska med det. Dock hade jag gärna sett att det var snäppet större men man kan inte få allt och detta är väldigt likt det jag hade i åtanke!
Vad tycker ni om denna typ av smycken – hiss eller diss?
/I’m looking for a bohemian necklace with etno vibes which I want to wear with white dresses this summer and these necklaces are on my wish list! They’re all in the style I want (see inspo here), but my favorite is the first necklace since I love the simple and graphic design. However, I would have liked it to be a little bigger, but you can’t get everything in life and it is very similar to what I had in mind! What do you think of this type of necklaces – hot or not?
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vilken tuff dag! Så där har jag det i princip varje gång jag flyger… Och ändå älskar jag att resa och flyger gladeligen:)!