Annawii

HELLO WEDNESDAY

God morgon sötnosar! Vi hade en bra dag igår med massor av mys, hela två outfitfotograferingar (visade en smygkik på en av outfitsen på Instagram och här hittar ni stövlarna som jag vet att flera blev nyfikna på) och så var vi tvungna att beställa ett par Delicato-proteinbars för hur goda låter inte dem?! Typiskt oss att falla för allt nytt som kommer hihi ;). Nåväl, planerna för i dag är att jobba och så ska jag försöka hinna förbi Apoteket för jag har sådana enorma magsmärtor så jag tror jag skulle behöva Novalucol eller nåt liknande. Har aldrig känt så här (det hugger i magen och gör jätteont när jag äter) men jag hoppas det gå över snabbt! Vad gör ni i dag?
Ha en fin dag och ta hand om er!
/Good morning sweethearts! We had a good day yesterday with lots of rest, two photo shoots (for those of you who saw one of the outfits at Instagram – here you can find the amazing over knee boots) and we also ordered a couple of protein bars from Delicato. They seems delicious! My plans for today is to work and I also have to visit a drugstore because I woke up with a terrible stomach ache. I’ve never felt like this so I hope it will pass fast! What are you doing today babes?
*Inlägget innehåller Affiliate-länk
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Åh nej, vad tråkigt att höra om din mage! Hoppas så det går över fort. Jag har också haft enorma magsmärtor och att det hugger i magen, riktigt obehagligt, för ca 1 ½ år sedan. Håller tummarna för att du får må bättre snart!

  2. Anonym

    Jag hade hugg i magen när jag ätit och magen blev helt uppsvälld, trodde det var stress, sökte vårdcentral som inte hittade något fel, någon vecka senare, fortfarande ont, visade sig att jag var laktoskänslig och gravid!