Annawii

TGIF

God morgon fredag! I dag har vi startat dagen på bästa vis med lite sovmorgon coh strax ska jag fixa furkost i form av fattiga riddare. Vilken lyx! Planerna för resten av dagen är att spana in båsloppisen på Marieberg (har hört att den ska vara fräschare än Bobbis så vill spana in båda innan jag bestämmer mig) plus hälsa på min kära mor. Mysigt! I kväll blir det som vanligt myskväll och jag längtar så för vi har kommit till finalen i ”Project Runway All star”. Så spännande! Vad gör ni i dag mina små hjärtan?
Ha en fin fredag och ta hand om er!
/Good morning friday! We have started our day with a calm morning and I will soon make French toast for breakfast. Yummy! My plans for the rest of the day is to visit a flea market and visit my beloved mother. Cosy! Tonight we will have a cosy evening and I’m really looking forward to it because we will watch the final of ”Project runway All star”. I’m so excited to see who will win! What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag undrar om du kan skriva ihop ett inlägg med tips på hemsidor som har fina mobilskal? Jag har sett så fina i din blogg och letar nu efter ett till min mobil. Jag har själv en Samsung, så jag skulle uppskatta sidor som även har det märket och inte bara till iPhone 🙂