Annawii

HOME SWEET HOME ♥

God morgon tisdag! Gårdagens hemresa gick bra och väl hemma möttes vi av två trötta kissekatter som bara ville mysa och ligga i sin mammas famn. Mina små goskitar! Förutom att mysa massor med dem hann jag även hämta ut ett Sarenza-paket, rensa alla garderober på kläder (ska lämna in allt på Bobbis loppis på fredag så spana in drär om ni är i Umeå i helgen) plus handla hem lite mat och sånt. Skönt! Planerna för i dag är att bara mysa med min lilla familj, fota en outfit och sluta med Pepsi max (!). Jag lyckades ju hålla upp i hela fyra månader i höstas men föll tillbaka strax innan jul då jag hade det lite tufft så nu är det nya tag igen. Denna gång tror jag dock att det går lättare för jag är så less på mitt beroende och på att alltid behöva tänka på om vi har tillräckligt med läsk hemma. Det är världens onödigaste utgift och nu ska jag verkligen sluta en gång för alla då det är inte bra för mig. Varken fysiskt eller psykiskt då jag får så dåligt samvete över att jag mer eller mindre kissar ut över 1000:- i månaden. Helt galet! Har någon av er ett beroende ni också skulle vilja bli av med?
Ha en fin dag och tack för att ni finns där ute!
/Good morning sweethearts! Yesterday’s trip home went fine and we got a warm welcome from our beloved cats. My little babies! Besides cuddling with them, I also picked out a Sarenza package, cleaned my closets and did some food shopping. Nice! Our plans for today is to relax, take an outfit photo and I will also stop drinking Pepsi max. I did stop with it for four month last fall, and I’m so angry at myself that I started to drink it again. It’s such a waste of money and this time I will quit forever! Do any of you have any addictions you want to quit with? Have a nice day sweethearts and take care of yourselves!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag slutade dricka coca cola under 7 månader förra året och det kändes bra. Nu har jag inget förbud längre, men jag är inte sugen lika sällan så det kändes värt det 🙂

  2. Citrin

    Jag slutade ju röka år 2013 och det gick över förväntan! Trodde det skulle vara tuffare. Kan ärligt erkänna att jag ångrar att jag slutade för det gav mig 8-10 kg plus runt magen vilket SÖG. Så det där med att summan av lasterna är konstant – JA! 🙁
    För ett år sedan slutade jag med socker och sådant som innehåller mycket kolhydrater. Åh jäklar vad mycket svårare det är än att sluta röka! 🙁 Det är hemskt och jag har haft många återfall.
    Ibland har jag tänkt att jag skulle ha en vit månad men hehe… Öh. Nej. Det lär inte gå. Får bli när/om jag blir gravid. Älskar vin alldeles för mycket!