Annawii

PINK LACE DETAILS

 

Här är ett par detaljbilder på en outfit jag bar här om veckan och jag fullkomligt älskar den! Den rosa spetsklänningen är helt perfekt och jag gillar hur jag matchade den med de ljusa knästrumporna, smyckena samt väskan. Det känns som en perfekt ”Anna”-outfit och detta lär nog bli min alla hjärtans dag-outfit för jag tycker att klänningen är så romantisk och så står det ju ett A och ett M på halsbandet. Så fint!
Gillar ni detaljerna raringar?
/Here is a couple of detail photos of an outfit I wore the other week and I love it! The pink lace dress is adorable and it looks so good with the white over knee socks, the jewelry and the bag. It is a typical ”Annawii” outfit and I will probably wear this outfit at Valentine’s day because the dress is so romantic and the necklace has an A and a M engraved. So pretty! Do you like the details sweethearts?
Dress | Jane Koenig Love tag necklace | Nail polish
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kikan

    Jag älskar rosa och jag älskar spets så detta är så fint att jag nästan ramlar av stolen 🙂 Blev kär i klänningen redan när jag såg den på din Insta. Shoppade inte kläder, skor eller accessoarer under hela 2014 utan körde #shopless2014 för miljöns skull och numera köper jag mest på second hand men jag blev helt klart sugen på den här vackra klänningen.
    Jag har ett likadant halsband med makens och store killens bokstäver. Måste komplettera med ännu en bokstav för lillebror nu också.
    En underbar helg önskar jag dig!
    Kram Kikan