Annawii

70’S DETAILS

Här är ett par detaljbilder på en outfit jag bar i söndags och jag gillar den skarpt! Fuskpälsjackan är en storfavorit just nu då den värmer skönt och jag tycker den passar ypperligt till de utsvängda jeansen, Jeffrey Campbell-bootsen samt väskan och smyckena. Det känns lite lagom 70-talschic, precis som jag gillar det!
Vad tycker ni om detaljerna – hiss eller diss?

 /Here is a couple of detail photos of an outfit I wore last sunday and I really like it! The faux fur jacket is a favorite garment in my wardrobe right now because it is so warm, and I think it looks so good with the flared jeans, the Jeffrey Campbell boots plus the bag and the jewelry. It is very 70’s chic, just as I like it! What do you think of the details – hot or not?

Faux fur | Jeffrey Campbell boots | By Malene Birger Iphone case
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Oj vad förvånad jag blev över att se pälsen på dig. Minns att du förut var helt emot även fuskpäls. Hur kommer det sig att du ändrat åsikt? Mvh Johanna.

    1. ANNAWII

      Jag har haft fuskpäls hela hösten :). Innan tyckte jag att det var för likt vanlig päls så det var därför jag var anti men nu har jag insett att jag kan bära det utan att andra ska tro att jag bär äkta. Tror väldigt få bär äkta päls här i Umeå som är Sveriges veganstad nr 1. Jag är även VÄLDIGT noga med att skriva ut och berätta att det är fake, då känns det helt okej och det är ett bra plagg för mig som är så frusen eftersom denna jacka och mina västar värmer mer än en stor vinterjacka. Kram