Annawii

SICK LITTLE GIRL

God morgon mina små hjärtan! Igår var det en trött liten Anna som kom hem från jobbet som var både febrig och illamående. Kände hela dagen på jobbet att något var fel men körde på och var totalt däckad när jag kom hem. I dag blir det så klart inte jobb utan jag ska bädda ner mig i soffan med Micke plus missarna och vila massor plus försöka få i mig lite mat. Kunde knappt somna igår på grund av illamående och har vaknat flera gånger i natt av kväljningar så vi får se hur det går. Vill INTE ha magsjuka! Hur är det med er i dag kära ni, någon av er som åkt på sjukdom i kylan?
Ha en fin dag och ta hand om er!
/Good morning sweethearts! I was so tired when I got home from work yesterday and I had both fever and stomach ache. I felt that something was wrong the whole day at work, but I never understood that I was sick. Today I won’t go to work, instead I will lay in the sofa with Mike plus the cats and rest. Hopefully it will get better soon! How are you today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Usch, krya på! Drick vätskeersättning och Proviva blåbär vettja (säg åt Micke: löp och köp 😉 Hade själv någon form av magsjuka i slutet av nov och även om själva illamåendet/kräkningarna bara höll i sig etthalvt dygn var jag helt spak i flera dagar efteråt 🙁

  2. Nina

    Hoj,
    hopas verkligen inte det är magsjuka du fått..
    Undrar en sak, varifrån är denna kissen?
    Färgen är superspeciell, för några år sen hade vi en liknande och inte sett färgen sen dess..

  3. Citrin

    Vad jobbigt! Jag har klarat mig rätt bra i höst och vinter men 1 dec fick jag en rejäl förkylning som varit såå långdragen. Avslutade behandling mot ögoninflammation igår först! Men nu hoppas jag att det är över. Krya på dig Anna!!