Annawii

SOON WEEKEND

 Hej torsdag! Nu är det snart helg och det är min enda lediga helg i december så jag ser verkligen fram emot den. Ska njuta massor och självklart försöka hinna se nåt Luciatåg. Mysigt! Men planerna för dagen är jobb och efteråt ska jag faktiskt bara vila. Har inte vilat hjärnan på ett tag nu och det märks så jag ska försöka att bara slappa i kväll. Jag är en sådan person som söker adrenalinkickar mest hela tiden och det inenbär att jag har väldigt svårt att få ro men det är något jag försöker tänka på. Särskilt nu när jag faktiskt är väldigt skör men ändå har så mycket vilja och inspiration, då gäller det att försöka få de två sidorna att mötas så att jag inte kör slut på mig själv. Och ja, jag är verkligen en speciell människa men jag har lärt mig acceptera att jag inte alltid fungerar som alla andra. Det är både en för- och nackdel! Nåväl, berätta gärna för mig vad ni ska göra i dag och i helgen, jag gillar att läsa om era liv!
Ha en fin torsdag och ta hand om er!
/Hi babes! Now it’s soon weekend and it’s my only free weekend in December so I’m really looking forward to it! I will relax a lot, enjoy the company of my little family a lot and watch a Lucia. Cosy! My plans for today is to work and afterwards I will try to rest. I haven’t rested my brain in a while and I can feel it so I have to try to relax and to do nothing. I’m such a person who loves to get adrenaline kicks which means I have some difficulties to find peace but I try to get better. Especially now when I’m a little fragile but still has so much inspiration, then it’s extra important to try to get the two sides to meet so I don’t get burned out. And yes, I’m a very special person but I have learned to accept that I’m not as everybody else. It’s both an advantage and a disadvantage! Well well, what are your plans for today and the weekend?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Hej!
    Min dag blev inte som planerat. Skulle sitta på föreläsning hela dagen, men min misstänkta endometrios blossade upp och jag fick åka hem tidigare pga smärtan. Ligger på soffan och läser mina favoritbloggar i hopp om att kunna distrahera mig själv en stund. Helgen kommer bli lugn, då jag inte har ork att göra någonting annat just nu. Jag hoppas att ditt mående är påväg åt rätt håll? Just med mörkret, har du testat ljusterapi?
    Kram på dig, fina!

    1. ANNAWII

      Nej men huvva! Har två vänner som har den sjukdommen så jag lider med dig :(.
      Hoppas det känns bättre nu och att du får en jul utan smärta!
      Stor kram rara!

  2. Anna

    Tänk, jag längtar efter att få börja jobba och nästa vecka är det daga efter en ofrivillig ledighet på 1,5 månader! I morgon går sonen i luciatåg och efteråt ska jag bjuda på lussesemlor! En liten lokal julmarknad, några sista-minuten-ärenden och ett glöggmingel ska hinnas med i helgen – på en fot:)! Hur slappnar du bäst av i kropp och knopp? Läsning? Musik? Mitt bästa knep är en elektrisk fleecefilt, av värme går jag alltid ner i varv och somnar allt som oftast!

    1. ANNAWII

      Åh men så är det ju! När man jobbar vill man vara ledig och vice versa haha ;).
      Åh jag har ju faktiskt en sån filt, ska leta reda på den. Annars är min bästa avslappning när Cookie kryper in i min armhåla och somnar, då mår jag gott <3