Annawii

WEDNESDAY MORNING

God morgon mina små hjärtan! Igår hade vi ännu en superproduktiv dag som även spenderades med både förväntan samt besvikelse (fick först besked om att vi skulle få köpa bilen, sen inte) men den slutade bra. Skönt! Är dock väldigt uppe i varv just nu och nu och ni som läst min blogg ett tag vet säkert att jag har lite svårt att ”landa”. Har så många saker på gång så hjärnan går på högvarv och trots att det är roligt vet jag att jag måste försöka vila lilla huvudet lite mellan varven. Får se om jag lyckas med det men jag ska i alla fall jobba i dag så då blir jag tvingad att tänka på något annat och det är nog bra, särskilt med tanke på att jag är rätt skör för tillfället. Bokade dock in ett möte på måndag igår och om allt går som det ska då kommer jag ett steg närmare en dröm, mitt projekt, som jag haft i 3-4 år. Har skjutit på det så länge men i förra veckan kom jag äntligen på vad det var som saknades och när ”pusselbiten” väl var på plats kände jag bara ”nu kör jag”. Livet har inte varit så snällt mot mig de senaste åren så nu ska jag försöka vända det och göra saker som gör mig glad och detta är en sådan sak. Jag vill verkligen leva ett kreativt liv där jag får vara mig själv till 100% och kunna anamma den livsstil jag gillar. Det är få förunnat och det är inte säkert jag lyckas men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte gör det. I bland måste man helt enkelt våga chansa, eller vad säger ni?
Ha nu en fin dag och ta hand om er!
/Good morning sweethearts! We had yet another productive day yesterday, which contained both good and less good things, but we ended it well with a cosy evening and that’s the most important thing. Nice! I do have to say that I’m very overexcited right now, and those of you who have read my blog for a while knows that I have problems to relax during these periods. I have so many things on my mind and even though it’s fun, I have to try to rest my head now and then. We’ll see how it goes, but I will work today and then I have to think of something else so I think it’s good for me. I also want to tell you that I made an appointment for a meeting yesterday and if everything goes as it should, I’m one step closer to a dream I’ve had for 3-4 years. Yey! Have a lovely day babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Det låter spännande! Ska hålla tummarna för dig!
    (Har börjat hinna läsa bloggar nu ibland igen, och kikar in hos dig så ofta jag kan, men har väldigt sällan tid att kommentera, livet som studerande tvåbarnmamma tar tid. Men vill ändå lämna ett spår idag. Kram på dig!)

    1. ANNAWII

      I will! Jag måste försöka vända allt till något bra och om jag inte gör detta kommer jag alltid att undra hur det skulle ha gått. Kram babe och hojta om du har möjlighet att komma förbi Joy någon dag i veckan så ska du få en av kalenderluckorna hihi