Annawii

ORDINARY WEDNESDAY

God morgon mina små hjärtan! Vi hade ännu en mysig dag igår med filmtittande, ett par sköna promenader och en liten fotografering. Mysigt! Planerna för denna onsdag är jobb i vanlig ordning och så ska jag försöka komma i gång med yogandet på allvar nu. Min rygg har krackelerat igen så nu måste jag försöka stretcha och bygga upp lite mer muskulatur i den eftersom jag har en väldigt svag rygg. Det kommer nog ta tid eftersom jag är så tunn just över ryggen men jag tror att yoga är rätt väg att gå eftersom det är väldigt mjukt och bygger upp kroppen på sikt. Sedan är det ju bra även för själen så jag ser fram emot att få in en bra yogarutin som jag kan göra varje dag. Om någon av er har tips på ett bra yogaprogram eller på hur ni lägger upp er träning får ni gärna tipsa för jag behöver alla tips jag kan få hehe ;). Vad gör ni i dag kära ni?
Ha en skön onsdag världens bästa läsare!
/Good morning sweethearts! We had yet a cosy day yesterday with lots of movie watching, a couple of long walks plus a photo shoot. Cosy! My plans for today is to work and I will also try to start doing yoga for real now. I have such back pains again so I need to start to build more muscles since I have such a weak back. It will take time since my back is so skinny, but I think that yoga is the right way to go because it’s gentle and also good for your soul. If you have any tip of a good yoga program or how you plan your workout, please share it with me because I need all the advices I can get hihi ;). What are you doing today babes?
Top | Necklace
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    köp en yogadvd för att få lite rutin och också se så du gör rätt.
    Jag gick en yogakurs för ett år sedan där jag lärde mig "basen" om andning och få in just andningstänket i kombo med rörelserna och hade nytta av det för att sen kombinera här hemma på egen hand samt med dvd.

    1. ANNAWII

      Jag jag ska göra det eller spana på Youtube :). Jag ska också testa en yogakurs men måste mjuka upp mig själv lite först för jag är så stel haha 😉