Annawii

MY KIND OF DAY

God morgon tisdag! Jag hade en supermysig gårdag hemma hos mina föräldrar med lussebak och det var så härligt. Älskar mina kära föräldrar och njuter alltid när jag är där! Planerna för i dag är att ha ännu en skön dag med min älskade make och i eftermiddag blir det lite kompishäng. Mysigt! Jag och Micke ska även passa på att fota av en outfit i dag för jag har fått ett par supercoola byxor av Boohoo.com som jag vill visa er. Är så inne på relaxade metallicbyxor just nu och dessa är så coola! För övrigt hade jag lite ångestkänslor igår kväll när Micke var på gymmet men efter lite prat och en natts sömn känns det bättre. Sömn är nog a och o just nu så jag ska försöka bli bättre på att inte kliva upp för tidigt och framförallt att inte sitta och grubbla på kvällarna. Då har jag svårt för att somna! Vad gör ni i dag?
Ha en skön dag och ta hand om er!
/Good morning tuesday! I had a cosy day at my parents yesterday and it was so much fun to bake saffron buns. I love my parents and I always feel relaxed when I’m visiting them! My plans for today is to have yet another cosy day with Mike and we will also take some outfit photos. I have recieved the coolest pants ever from Boohoo.com and I want to show you how I match them! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette Starby

    Åh vad fina prylar! Jag älskar marmor & ljusa färger. Vart har du fått tag på vasen & muggen någonstans? De är helt underbara & skulle passa min inredning.
    Mvh Anette Starby