Annawii

FRIDAY FEELINGS

Hej kära vänner! Även i dag är jag trött som jag vet inte vad trots en väldigt soft jobbvecka (jobbar bara tre dagar så borde vara pigg som en lärka)  men det är väl allt som hänt som spökar. Som min kära mor sa igår har jag gått igenom ett mindre trauma och det tar på krafterna. Särskilt då vi än så länge inte fått någon riktig hjälp och fortfarande går och väntar på att nåt ska hända. Det går dock bättre nu än för några veckor sedan men tröttheten och att jag inte riktigt orkar vara sådär sprudlande positiv som jag ofta annars är ett tecken på att jag inte är mig själv. Och så klart ångestattackerna som sköljer över mig några gånger i veckan. Hatar dem samtidigt som jag välkomnar dem för i mer eller mindre hela mitt liv har jag ”skuffat undan” alla jobbiga känslor (inte så konstigt att jag fick anorexi) så det är ändå ett gott tecken att jag kan omfamna min ångest och våga känna nu. Tror det är bra att må dåligt och våga känna på riktigt för sin egen utvecklig och för att i slutändan kunna må bra. Eller vad tror ni? Nåväl slutskrivet om det för i dag, planerna för denna fredag är att ”bara vara” och göra så lite som möjligt. Kanske att jag ger mig på något DIY-pyssel för det gjorde jag igår och det är bra för mitt välmående. Blir så rofylld och glömmer allt vad tid och rum heter. Klyschigt men sant! Vad sa ni hitta på i dag?
Ha en underbar fredag och ta hand om er ♥
/Good morning sweethearts! I’m so tired today even though I have the easiest work week ever, but maybe it’s everything that has happened that catches up. As my dear mother said yesterday, I’ve gone through a trauma the last couple of weeks and it steals a lot of energy. Especially since we haven’t gotten any real help yet and still waits for something to happen. However, it goes better now than it did for a couple of weeks ago, but the tiredness and my dimmed mood are two signs that I’m not myself. And of course the anxiety attacks I get now and then. I both hate them and embraces them because in my whole life I have pushed all ”bad” feelings aside so I think it’s a good sign that I finally dare to feel the anxiety and not push it away. I think it’s good to sometimes feel bad and to let yourself feel all kind of feelings so you in the end can can feel good for real. Or what do you think? Well well enough about that, my plans for today is to just be at home and maybe start a new DIY project because I did one yesterday and it was so much fun. I think it’s good for my mind and soul to be creative! What are you doing today babes?
Take away mug | Sweater
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Så himla skönt med någon som är öppen med sin ångest, jag har aldrig riktigt vågat det, även om jag önskar att jag kunde :/ tack! Och styrkekramar

  2. Tinis - en humorblogg

    Åh vad jobbigt:( och starkt av dig att våga känna.
    Jag tror det är bra att våga må dåligt. Man har liksom inget val? För det kommer komma ändå senare om du förstår vad jag menar. Om något är skit då brukar jag tänka att det här är fan skit. Det går inte att tänka på det på något annat sätt och liksom bara försöka "gå igenom det".
    Kram!