Annawii

NEW IN – JEWELRY & MAKE UP STORAGE

Här om dagen besökte jag som sagt var Glitter och då fick jag med mig denna superfina förvaringsbox som jag förälskade mig i! Jag har letat efter en liknande länge så jag blev superglad när jag såg den för den är perfekt att förvara sina finaste smycken och make up-produkter i. Själv har jag valt att ha merparten smink i min men favoritklockan från Glitter fick självklart en plats och så ska nog förlovningsringen få en plats där också. Detta är helt klart ett av de finaste sätten att förvara sitt smink/smycken på och själv har jag faktiskt redan slagit till på en till då priset (199:-) var så pass bra !
Vad tycker ni om boxen – hiss eller diss?
/When i visited Glitter the other day I came home with this beautiful make up/jewelry box which I had fallen in love with! I’ve been searching for a similar box for a while, because it’s perfect to store your most beautiful jewelry and make up products in. I have filled mine with my Chanel favorites, but I also did room for my favorite watch from Glitter and I will probably keep my engagement ring in it too. This is one of the most beautiful way you can store your jewelry/make up in, and I have actually already bought one more since the price (199:-) was so good! What do you think of the box – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Den var ju jätte fin förvaringsboxen, den måste jag kolla närmare på nästa gång jag är i stan. För den är verkligen min stil =)