Annawii

SADNESS IS A STATE OF MIND

Hej kära vänner! Igår hade jag värsta dagen på ett år så det var en tung dag men jag tog mig igenom den och lyckades faktiskt göra ett bra jobb på jobbet (var rätt skönt att få jobba och slippa tänka) och på kvällen kändes det lite bättre. Jag kommer inte att gå in på vad som hänt eftersom det är privat men vill ändå nämna det för livet är inte alltid soligt och rosaskimrande. Dock är jag en kämpe som klarar det mesta (känner mig som en katt med nio liv efter tre år med ett återkommande helvete) och jag har världens bästa människor i mitt liv som gör mig stark. Det uppskattas enormt! Jag uppskattar även alla er trogna läsare som alltid stöttar mig och i dag är en sådan dag då ni behövs lite extra. Blir så glad av era kommentarer så om ni har tid/lust får ni gärna berätta nåt roligt som kan få mig att skratta eller le!
Ha en fin dag och tack för att ni finns, ni är bäst!
/Hi sweethearts! I had one of the worst day in a long time yesterday but I got through the day and I actually had a good work day (it was pretty nice to be at work and to focus on something else) and it felt a little better in the evening. I wont write about it since it’s private, but I still want to mention it because I think it’s important to show that side of life too. Luckily, I’m a fighter and I also have the best people in my life so I will get through this. I also appreciate all my faithful readers who always supports me and today is a day when I need you more than usual. I always feel happy when I read your comments so if you have the time today I would love to read something that could make me smile or laugh! Have a lovely monday and remember that you are the best!
Dress | Fake fur | Hair extensions
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Apropå höstchic outfit… Vandrar Kungsgatan upp,glad och lättad efter avklarat tandläkarbesök. Hela världen ler mot mej! Jag fattar varför när jag råkar slänga en blick på mina fötter, fortfarande iklädda blå "skyddstossor" i plast…

    1. ANNAWII

      hahahaha ännu ett stort skratt (Micke garvade också när jag berättade). Du får se det som att du antagligen gjorde väldigt många glada den dagen hihi :).
      Kram

  2. Anna

    Åh:(! Bra att du får stöd och kärlek, det känns som om du är i trygga händer! Något roligt? Absolut!
    Jag läste på Facebook om två barn som samtalade om kön, häromdagen. "Är du tjej eller kille", frågade det ena barnet. "Jag vet inte", svarade det andra lite nonchalant. "Vad heter du, då?", undrar första barnet. "Måns", blir svaret. "Åh, då är du katt!".
    Det fick i alla fall mig att le lite:)! Stor kram på dig

  3. Laura

    Fina du, jag hoppas att idag är en bättre dag <3. Och jag hoppas att det återkommande helvetet, oavsett vad det handlar om, snart ger vika & vänder till det goda, så att du slipper såna dagar som igår :(.
    Något som fick mig att le och gjorde mig varm i hjärtat i dag var att kolla igenom det här Instagram-kontot: http://instagram.com/markbustos – det skrevs om honom i media tidigare i år men jag missade det då, men fick storyn berättad idag och vilken kille alltså…man får hopp för mänskligheten! Mark Bustos jobbar som frisör på en fin salong och varje söndag, på sin lediga dag, går han ut på New Yorks gator och klipper hemlösa och ger av sin tid och engagemang till dem som så ofta är osynliga.. Fint <3
    Och så får du en låt också, som påminnelse om att det är ok att vara mänsklig, och känna sig liten och trasig: http://open.spotify.com/track/1zVhMuH7agsRe6XkljIY4U

  4. Tinis - en humorblogg

    Åh, fyfan! Vad det än är så håller jag tummarna för det blir bättre/du går igenom det så bra som möjligt. 🙁 blä! *skickar pepp*
    En rolig sak är att jag har fått en voluntärplats i Tanzania på ett hem för kvinnor! Men tänkte du kanske ville ha något annat roligt också så här är en Vine som är askul!!! (och du kommer aldrig våga beställa fajitas igen pga att kanske säga fel)
    https://www.youtube.com/watch?v=4ImOtd31XIA
    Kram!

    1. ANNAWII

      Tack fina du!
      Och stort grattis till dig, så otroligt kul och så bra av dig!! Ska bli spännande att följa din resa på bloggen om du har tillgång till Internet där?
      Och hahahahaha, tack för skrattet <3