Annawii

HELLO SATURDAY

God morgon sötnosar! Igår hade vi en supermysig kväll efter jobbet och det var så skönt efter en minst sagt fullspäckad vecka. Jag behövde ”ladda batterierna” och nu känner jag mig snäppet piggare och redo för en jobbhelg. Skönt! Planerna för dagen är alltså jobb och i kväll skulle vi egentligen gå på UFW:s finalsvisning men jag är slut i kropp och själ efter denna vecka så jag tror att det blir vila i stället. Jobb och hälsa får gå före nöje i bland och det känns helt okej i detta fall. Efter 31 år i livet vet jag äntligen hur jag fungerar och när det är dags att dra i handbromsen, det tog sin tid men äntligen kan jag prioritera rätt! För övrigt längtar jag faktiskt till nästa vecka som är lite lugnare för jag vill komma i gång med yogan samt skriva mer och det har jag inte riktigt ro till nu. Jag far mest bara runt som ett yrväder när det är stressigt och jag vet att det är något jag måste jobba med, kanske yogan kan hjälpa mig med det! Vad gör ni i dag kära ni?
Ha en toppendag och tack för att ni finns!
/Good morning sweethearts! We had such a cosy evening yesterday and it felt so good after a busy week. I needed to ”recharge my batteries” and now I feel a little more alert and ready for a work weekend. Nice! My plans for today is to work and tonight, we were supposed to go on a fashion show at UFW but I’m too tired in my soul and body so I think we will rest instead. Work and health is more important than events sometimes and it feels totally okay to not go this time. After 31 years I’ve finally learned how my body works and when it’s time to say no! I also have to tell you that I’m really looking forward to next week because it’s much calmer than this week and then I will have more time for yoga and to write. I need it! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Att yoga är nog ett av de bästa valen någon kan göra! Så skönt att låta kroppen gå till den lugna platsen man vill, hitta lugn i sin stressiga vardag och det vänder även din syn till det vackra, haha!

  2. Elisabeth

    Att yoga är nog ett av de bästa valen någon kan göra! Så skönt att låta kroppen gå till den lugna platsen man vill, hitta lugn i sin stressiga vardag och det vänder även din syn till det vackra, haha!

  3. Tinis - en humorblogg

    Åh vad skönt med en lite lugnare vecka. Tror verkligen det behövs, man måste verkligen ta hand om sig själv. Älskar yoga (även fast jag inte går så mkt) då man verkligen tvingar sig själv att typ inte göra någonting än att lyssna på sin kropp och lyssna på musik. Det finns liksom inga krav.
    Kram!