Annawii

NEW IN – DYRBERG/KERN BRACELET

Jag måste bara visa er mitt nya armband från Dyrberg/Kern som Chanti.se skickat till mig för det är så vackert! Den enkla designen känns tidlös och så gillar jag swarovskikristallerna som gör att det passar väldigt bra till min klocka från Glitter. Jag har faktiskt använt det varje dag i en vecka nu och gissar på att det kommer bli en långvarig favorit då Dyrberg/Kerns smycken är i superbra kvalité och känns klassiska!
Vad tycks om armbandet – hiss eller diss?
/I just have to show you my new bracelet from Dyrberg/Kern, which I got from Chanti.se, because it’s stunning! The simple design is timeless and I also like the swarovski crystals which match my gold watch from Glitter superb. I have worn it every day in a week now and this will definitely become a long time favorite in my wardrobe because Dyrberg/Kerns jewelry are in great quality and feels classical! What do you think of the bracelet – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Just det där armbandet har jag kollat in så många gånger för jag tycker att det är så fint. Men det har aldrig blivit ett köp, men nån gång kommer jag köpa det =)
    Ha en jätte bra dag!