Annawii

HAPPY MORNING

God morgon lördag! I dag jobbar jag men för ovanlighetens skull är jag ledig i morgon så det känns väldigt skönt att vakna upp denna lördag och veta att det blir min ”fredag” i dag. Härligt! Planerna för dagen är som sagt var jobb på Joy och efteråt ska vi nog bara laga något gott till middag och chilla i soffan. Om vi orkar fotar vi kanske av en outfit också för jag har så mycket inspiration och det mycket tack vare väskan ni ser på bilden ovan. Det är Rebecca Minkoffs ”Love Crossbody”-väska och den är så fin att jag inte kan släppa den med blicken. Den kommer att bli en trogen följeslagare i min garderob under många år! Nåväl, slutpratat om min väskbesatthet och över till lite viktigare saker. Ni kommer väl i håg att rösta i morgon? Själv är jag både exalterad och lätt panikslagen över att valdagen snart är här för så mycket hänger på denna dag. I vilken riktning ska vi gå och kommer de främlingsfientliga krafterna att erövra ännu fler röster? Men jag ska försöka tänka positivt och hoppas att fler än jag röstar med hjärtat för alla, inte bara för sig själva!
Ha en härlig lördag och ta hand om er!
/Good morning saturday! I’m working today but for once I’m free tomorrow so it feels good today, it’s almost like friday again. Yey! My plans for today is to work at Joy and tonight we will make a yummy dinner and relax in the sofa. We will also take a couple of outfit photos because I have so much inspiration and I have to thank my new ”Love crossbody bag” from Rebecca Minkoff for that. It is so pretty and I will wear it a lot this season! Well well, before I say goodbye, I want to remind you to vote tomorrow and I hope that all of you vote with your hearts for a Sweden that welcomes all people and where everybody can have a decent life! Have a love day babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag är ute och seglar i helgen men har självklart förtidsröstat! Håller helt med dig, bara tanken på att var tionde svensk röstar främlingsfientligt gör mig upprörd och ledsen… I år är det viktigare än någonsin att vi som kan och få verkligen röstar!

  2. Gaby

    Alltså är helt kär i väskan. Helt underbart fin! SÅ sugen på att själv köpa en RM väska, men är fortfarande väldigt oklar på vilken.. Finns ju en massa fina 🙂