Annawii

AN ORDINARY MONDAY

God morgon måndag och vardagslunket! I dag börjar jag jobba efter 2 veckor semester och det känns faktiskt helt okej då jag haft en underbar semester och vädret fortfarande är på topp. Det blir mjukstart i dag med ett kort förmiddagspass på Joy och därefter ska jag cykla hem så fort jag bara kan så att jag får ligga och sola på altanen hela eftermiddagen. Ljuvligt! Älskar verkligen detta väder och jag hoppas det håller i sig ända till vi åker till Torrevieja i Spanien. Jag är inte riktigt redo för höst än hihi ;). Vad gör ni i dag, börjar några av er jobba i dag med?
Ha en underbar måndag!
/Good morning sweethearts! Today I’m starting to work after two weeks of vacation and it actually feels pretty good because it’s still amazing summer weather outdoors. I will only work for a couple of hours today so afterwards I will hurry home and so I can lie on the porch the whole afternoon. Lovely! I really hope this weather will stay until we are going to Spain because I’m not ready for fall yet! What are you doing today babes? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Jag går på "semester" imorgon 😛 eller ja, då slutar sommarjobbet och jag har lucka innan skolan drar igång igen 19 aug. Ska bli sååå skönt att bara ta det lugnt! Men jag är faktiskt väldigt redo för hösten. 😉 Den här galna värmen har bara varit en plåga för mig haha..

    1. ANNAWII

      Åh vad skönt och välförtjänt! Du får chilla ordentligt nu för då är värmen lite mer hanterbar, är sjukt jobbigt att jobba i tropisk värme, man förstår varför de tar siesta i varmare länder!
      Kram babe

  2. Tessan

    God morgon 🙂
    Jo jag börjar också jobba idag och det tog emot lite att stiga upp innan sju.. Men har haft en fantastisk semester och har ett grymt roligt jobb så det ska nog bli roligt idag.. Hinner nog med ett kvällsdopp också 😉 Ha en bra första arbetsdag

    1. ANNAWII

      Ja man får tänka på att man haft sån sjuk tur med finväder under semestern och än är sommaren inte över. Men nog är man trött denna första jobbvecka hihi 😉
      Kram