Annawii

TGIF

God morgon fredag! Det var länge sedan jag uppskattade en fredag så som jag uppskattar denna och jag ser så fram emot ett par lediga dagar med massor av mys, konsert och god mat. Underbart! Jag ser även fram emot att vila min stackars rygg för stundvis har jag så ont att jag gråter och då har jag ändå hög smärttröskel (antagligen lite för hög för mitt eget bästa). Men hur som haver har jag världen bästa helg att se fram emot i Stockholm med massor av god mat, Pearl Jam-konsert, mys med Micke, hotellvistelse och så får vi träffa Mickes bror med familj. Kunde inte bli bättre! Nu ska jag göra mig redo för jobb och efter det blir det bästa starten på helgen med massor av choklad, god mat och ”Project Runway”-maraton. Yey! Vad ska ni göra i dag?
Ha en toppendag sötnosar!
/Good morning sweethearts! It was a long time since I appreciated a friday as much as I appreciate this and I’m really looking forward to a couple of free days with a trip to Stockholm, a Pearl Jam consert and to be with Mike. Lovely! I’m also looking forward to rest my poor back because I have so much pain that I almost cry in the evenings. Well well, I shall not complain because this weekend will be amazing and I will celebrate it tonight with a yummy dinner and lots of candy hihi. What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Vilken superfin klänning och är det armband eller ärmen på klänningen? Var har du hittat detta? Ha en skön Stockholmweekend 🙂