Annawii

LACE & MARBLE DETAILS – GIVE AWAY REMINDER

Här är ett par detaljbilder på en outfit jag bar förra helgen när jag invigde mitt nya marmoskal från 3Details och jag älskar verkligen denna outfit! Mobilskalen är fantastiskt fint och jag gilla hur jag matchade det med vitt, guld och tan. Väldigt sommarfräscht! Om ni vill vinna skalet (plus två andra) kan ni tävla här genom att berätta med vilka två detaljer ni skulle matcha det samt lämna mail och namn. Väldigt enkelt och så värt att vara med då alla skalen är makalöst snygga!
Vad tycker ni om min matchning sötnosar, gillar ni den?
/Here is a couple of detail photos of an outfit I wore last weekend when I inaugurated my new new Iphone case from 3Details and I love this outfit! The Iphone case is amazing and I like how I styled it with lots of white and gold. Very summer fresh! If you also want to win this case (plus two more), check out my give away here! What do you think of the details babes, do you like them?
Iphone case | Skirt | nail polish | In collaboration with Tre.se & 3Details
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janne Stavenjord

    Hei,
    Så vakkert match på deg, du kler jo alt:)
    Jeg ville gjerne vunnet det hvite marmor dekselet og dette ville jeg matchet med "Nette dress" fra Bikbok, store sølv øredobber, sølv veske og rosa lepper og sko:)
    Tvi tvi, hilsen Janne
    (mail:[email protected]
    Insta: by_stavenjord

  2. Janne Stavenjord

    Så vakkert du er og utrolig fint match med marmor og hvitt?
    Jeg ville gjerne hatt det samme dekselet(hvitt marmor) og Matchet det med en lang hvit kjole, kamino fra Ganni i mint og gull, samt gull sko? Hilsen Janne Stavenjord
    Insta: by_stavenjord? Hvis du vil kikke:) Mail:[email protected]

  3. Emma Zzeta

    Tycker det är sjukt snyggt hur du har matchat det lite fräckare marmorskalet till mjuk spets. Alltid så fint med skarpa kontraster.
    Jag skulle matcha samman skal med ett par vita naglar med flakes i rosé samman med en ljusgrå långklänning med slits vid benet och en öppen fin rygg. Drömmen.

  4. Hafsa

    Hej! Jag skulle matcha den vita marmorskalet med en beige pashmina sjal samt massor med guld ringar. Med den svarta skulle jag ha mörkt läppstift och en svart outfit med vitt nagellack

  5. Josephine

    Åh vad fint! Jag skulle matcha med ett par rosa eller röda naglar och en fin outfit med min jeansjacka! 🙂 åh man skulle kunna matcha så mycket! Min mail är [email protected] och mitt namn är Josephine. Tack för möjligheten!

  6. Madeleine

    Jag vill vinna det vita marmor-skalet. Jag skulle matcha det med klackar och en snygg beige trenchcoat för en lyxig business woman-känsla 🙂

  7. Linnea

    Åh, så snygga skal allihop! Jag skulle matcha det vita skalet med några stora, runda och vita örhängen och ett svart halsband fullt av pärlor eftersom att det även finns svarta detaljer i skalet! 🙂

  8. Ulrika

    Jag skulle vilja vinna det vita skalet, jag älskar ljusa färger å skulle passa väldigt bra med ljusa olika färger, till mina vita jeans å en vit topp med en text av guld.
    Jag heter Ulrika Börjesson
    Å min mail adress är
    [email protected]

  9. angelica

    jag skulle matcha marmorskalet med en svart, ärmlös skjortklänning i mjukt material (om det kan räknas som en detalj) + ett par vita platform sandaler 🙂

  10. Emma Klint

    Jag skulle vilja vinna det fina skalet och skulle då matcha det med min Marc Jacobs klocka i guld samt min svarta trenchcoat. Då får skalet stå i centrum! Kramar.

  11. Emma Klint

    Jag skulle vilja vinna det fina skalet och skulle då matcha det med min Marc Jacobs klocka i guld samt min svarta trenchcoat. Då får skalet stå i centrum! Kramar.

  12. Frida Jonsson

    Jag skulle matcha det sjukt snygga marmorskalet med en svart hatt och smycken i roséguld. classy och stilrent, perfekt för en middag, dejt eller en dag på stan.
    Din egna matchning var också mycket fin, gillar att allt går i olika nyanser av beige, guld och vitt!

  13. Matilda

    Jag skulle vilja vinna det vita och jag skulle matcha det med en söt bebis rosa väska och ett super fint pannband med blommor på:) har kollat på skalet innan och vill värkligen ha, checka min blogg

  14. Frida

    Jag skulle matcha skalet med min egensydda långklänning som börjar i vitt och går till blått, TomasSabo-armband och naturfärgade läderträskor.
    Älskar verkligen det vita marmorskalet!! Har kollat på det så otroligt länge!
    Jag heter Frida Welin och min mail är [email protected]

  15. Alice Aaro

    Wow vilken fin outfit och bra matchat till skalet!
    Jag skulle matcha det vita marmorskalet till en silvergrå klänning, liksom marmordetaljerna, och ett par vita högklackade skor. Liksom du skulle jag också ha vita naglar och för att göra det lite mer dramatiskt och inte så "snällt" skulle jag ha en svart eyeliner.

  16. Elina

    Jag vill vinna det vita skalet och skulle matcha den med svarta Ray Ban solglasögon och ett stort halsband i silver. Mitt namn är Elina Roosmann och min mailadress är [email protected]
    Din matchning var hur fin som helst! 🙂

  17. Moa Wernersson

    Så fin outfit! Jag skulle matcha med roséguld och/eller ett par färgstarka läppar. Då är det även lätt att matcha det på hösten/vintern.