Annawii

IT’S A BARGAIN – GOLD RING SET

Gold ring set from Nelly.com (99:-)
Jag älskar verkligen enkla guldringar och här är ett riktigt budgetfynd från Nelly med hela 8 ringar för endast 99:-! Själv har jag redan en drös med liknande men är ändå sugen på att slå till då jag använder denna typ av smycken dagligen. Allra finast är de när man matchar till vita naglar plus en guldklocka och gärna en lätt solbränna. Så fräscht!
Gillar ni denna typ av smycken raringar?
/I love simple gold rings and here I’ve found a bargain from Nelly with a set of eight gold rings for only 99:-! I already have a bunch of similar rings, but I’m thinking of buying these anyway because I use jewelry like this daily. My favorit combination is to match them with white nails, a gold watch and a tan. Very summer chic! Do you like this type of jewelry sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lila

    Måste bara lämna en kommentar och tacka dig för en massa inspiration! Jag brukar titta in på din blogg då och då, men nu var det ett tag sen. Jag ska snart åka på semester till Barcelona och Sardinien. Har känt mig småstressad över packningen och har liksom undvikit att tänka på det. Dina inlägg senaste veckorna gav mig en bild av vad jag vill ha på mig 🙂 Nu behöver jag bara plocka lite i garderoben och ta en snabb sväng på stan! Tack snälla, du gör ett grymt bra jobb!

    1. ANNAWII

      Hej finis! Men vad roligt att höra och vad härligt med Barcelona! Det är en av mina favoritstäder, älskar verkligen den staden!!
      Hoppas du får en magisk resa, stor kram <3