Annawii

BLACK MARBLE DETAILS

Här är ett par detaljbilder på en outfit jag bar tidigare i veckan då jag invigde mitt nya marmorskal från 3Details som jag fått hem i ett samarbete via Blogg.se. Jag ville matcha det med en helsvart sommaroutfit så jag körde på favoritklänningen från Asos, sandaler från House of Harlow plus en klassisk axelremsväska. Det känns som en perfekt sommaroutfit och är det någon gång jag gillar att bära helsvart är det faktiskt på sommaren då jag fått lite färg. Tycker det är så snyggt!
Vad tycks om detaljerna sötnosar – hiss eller diss?
/Here is a couple of detail photos of an outfit I wore earlier this week when I inaugurated my new marble Iphone case from 3Details, which I recieved in a collaboration with Blogg.se. I wanted to match it with an all black outfit so I wore a lbd from Asos, sandals from House of Harlow plus a classic satchel. It feels as a perfect summer outfit and I love to wear black during the summer when I have gotten a tan. I think it’s so fresh! What do you think of the details – hot or not?
Dress | Sandals | Iphone case
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Det är snyggt med svart på sommaren och även vitt. Skrev precis om det på min blogg. Många tycker ju att man inte kan ha svart på sommaren men det är supersnyggt när man är brun och fräsch. Kram Annika