Annawii

METALLIC TATTOOS

Metallic tattoos, ”Sofia” & ”Lena”, from Flash tattoos/Boutiqetoyou.com
Jag hittade dessa ljuvliga fusktatueringar från Flash tattoos för ett par veckor sedan och jag blev blixtförälskad! De finns i massor av fina motiv och själv har jag slagit till på ”Sofia” men är även sugen på de som har texttatueringar också. Tycker det är så fint! Ni ska självklart få se hur jag matchar mina inom en snar framtid och ni kan faktiskt redan hitta några bilder på Instagram där jag testat dem lite snabbt!
Vad tycker ni om dessa tatueringar – hiss eller diss?
/I found these amazing fake tattos from Flash tattoos for a couple of weeks ago and I love them! They come in so many beautiful styles and I’ve bought the set called ”Sofia”, and I also want to buy the set with texts. I think they’re gorgeous! I will show you how I match them soon, but you can already see a sneak peek at my Instagram because I’ve tested them last week! What do you think of the tattos – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ANNAWII

      Det finns bara ett märke som är äkta Flash tattoos och de är helt klart bäst. Resten är efterapningar och alla de jag testat är riktigt usla :/. Tyvärr är Flash tattoos rätt dyra och säljs inte i Sverige vad jag vet men för mig var det värt att beställa hem från USA! Kram

  1. Therése S

    De tatueringarna såg jag också i veckan, så galet snygga. Även om jag redan är tatuerad är det lika roligt att köpa hem fake och hitta roliga ställen att dekorera. Hade en guldfärgad eller vitfärgad tatuering alltid varit så färgad som dessa så hade jag lätt tatuerat in lite prickar och pilar. Men tyvärr är ju inte dessa färger de bästa att ens tatuera med.