Annawii

IT’S ALL ABOUT THE BACK DETAILS

Här är tre detaljbilder från när jag invigde min nya maxiklänning från Ivyrevel.com och jag älskar verkligen denna outfit! Klänningen är smått magisk (kommer bli ännu finare när jag lagt på mig nåt kilo 😉 och jag gillar matchningen med den svarta bikerjackan, väskan och pumpsen. I sommar kommer jag dock att matcha den lite mer bohemiskt med mjuka lockar, armsmycken och flätade remsandaler. Lite sådär bohemiskt gudinneinspirerat som är en av mina signaturstilar sommartid!
Vad tycks om detaljerna – hiss eller diss?
/Here are three detail photos from when I inaugurated my new maxi dress from Ivyrevel.com and I love it! The dress is amazing and it looks so good with the black biker jacket, the heels and the bag. I want to wear the dress soon again but then I will match it more summerish with wavy hair, gold arm cuffs and flat sandals. very bohemian and goddess inspired! What do you think of the details – hot or not?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vad i hela friden var det som var så otroligt okonstruktivt?
    Dömande: ja, för jag tycker du HAR ett ansvar (även om du självklart inte kan ta ansvar för de ideal som sprids till unga tjejer och killar, kan du ta ansvar för de ideal som DU sprider).
    Har aldrig sett att du skrivit något om att du väger för lite eller vad det beror på, men det kanske är jag som läst slarvigt.
    Detta var inget påhopp, svårt att vara finkänslig i text och med någon en inte känner, jag vet ju inte vad du tänker kring den här saken. Och hade du varit sjuk hade du kanske inte sett hur mager du är (eller uppfattas ??).
    Scrollade f ö igenom underbarclaras blogg och såg att hon skrivit ett inlägg om att inte kunna vara en förebild för ALLT. Tycker det är en viss skillnad då din blogg bygger på utseende, kropp och yta (denna beskrivning lät väldigt dryg, det var inte meningen, jag gillar verkligen din blogg, men det är ju en sk modeblogg -därav att jag skrev "bygger på utseende" osv).
    Sist men inte minst känner vi inte varandra och har aldrig pratat med varandra, men vi bor i samma stad, jag ser dig då och då, och jag har också varit sjuk men är nu frisk (och normalviktig) sen 7 år tillbaka!

  2. Maria

    Hej Anna!
    Jag blir både ledsen och arg när jag ser dig. Jag har läst din blogg väldigt länge, alltså när den fortfarande var en blogg med mer text än bilder. Antingen är du nu väldigt sjuk igen och jag önskar verkligen att du kan få hjälp med det. Eller så är du oansvarig som lägger upp otroligt mycket bilder på en gravt underviktig kropp. Du om någon VET hur det påverkar unga tjejer (som är majoriteten av de som läser din blogg), och du om någon VET vilket sorts ideal du valt att sprida, och det tycker jag är jättetråkigt.
    Självklart måste du få vara den du är, men jag önskar att du tänkte till. Har man bara "råkat" gå ner i vikt för att man tex lätt gör det i stress, ser man som före detta sjuk samt förebild till att anstränga sig för att gå upp till en hälsosam vikt. (och ja, jag vet att det är svårt och ett arbete, men både du och jag vet att det går om man anstränger sig).
    Jag vill inte egentligen anklaga dig för du verkar vara en fin person, alltså, jag vill inte att detta ska vara en arg kommentar. Men jag hoppas du tar till dig lite av det. Snälla skärp dig, ansvaret för hur unga tjejer påverkas av bilder i media kan inte helt och hållet ligga på dig, men du har helt klart en liten del i det som du även har makten att göra vad du vill med.
    Kram

    1. ANNAWII

      Hmm är det Maria som är vän med en av mina vänner? Isf. tycker jag att det är väldigt dålig stil att lämna en sådan här kommentar… Otroligt otrevlig, inte ett dugg konstruktiv och väldigt dömmande. Jag kan, precis som Underbara Clara skrev så bra, inte bära allt ansvar för hur andra uppfattar och ser på mig. Det är upp till var och en. Däremot är jag tydlig med att ja, jag väger lite för lite nu (är inte gravt underviktig utan ligger precis på gränsen) och att jag jobbar med det. Det finns så många som är eller har varit i min sits och jag tror att det kan vara skönt att se att livet kan knuffa omkull en men att man kan ta sig upp igen, allt behöver inte vara rosenskimrande och perfekt jämt. Jag vet inte vad mer jag ska säga än att jag känner mig väldigt besviken om du är den jag tror att du är…

  3. lebanezzas

    I min blogg hittar ni modetips, erbjudanden, tävlingar och massa personliga texter som kärlekstips, näthat och egna erfarenheter. Är detta en blogg för dig, kika då in och lämna gärna en kommentar. 🙂