Annawii

A NEW DAY

God morgon måndag! Igår var en riktig ”upp- och ned”-dag som började på sämsta vis men slutade pbra och det kändes väldigt skönt att få somna med ett leende på läpparna. Det värsta som hände var att mina älskade Chanelglasögon gick sönder (jag ser nästan inget utan glasögon) men Micke tog så bra hand om mig när jag låg som en blöt fläck i soffan att det vände hela dagen. Han letade reda på mina E&E-bågar som jag knappt använt och efter att ha ”gått in” dem i ett par timmar insåg jag att de är så mycket bättre än mina gamla glasögon, så det var kanske var meningen att de skulle gå sönder? Nåväl i dag känns allt så mycket bättre och i bland behövs det en sån där dag då allt går fel bara för att jag ska inse vad som är viktigt på riktigt. Som att jag har världens bästa man som vänder det negativa till något positivt, att jag har föräldrar som ställer upp i vått och torrt och att vi har världens sötaste katter som vill myspysa lite extra när deras ”mimmi” är ledsen. Det gör mig otroligt tacksam och lycklig! Nu startar jag alltså en ny vecka med positiv energi och kärlek i kroppen så det kan inte bli fel oavsett vad som händer. Känns verkligen som en superstart på våren, veckan och denna dag!
Ha det bäst mina små hjärtan och kom i håg att ni är bäst!
/Good morning monday!  I had an ”up and down” yesterday which didn’t start so well but ended up pretty good. The worst thing that happened was that my beloved Chanel glasses broke (I have the worst sight so I have to wear glasses), but Mike took so good care of me when I was laying in the sofa with tears on my cheeks and it made my whole day. He’s the best! Today, I’m feeling so much better and I think I needed a day like yesterday to remind me of what’s important in life. As family, friends and our furry friends. They mean the world to me! Now I’m starting my new week with a heart filled of love and gratefulness, so this day can only be good! Have a lovely day and remember that you are the best!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kikan

    Åh, jag minns för flera år sedan när jag hade haft en riktig skitdag. Jag hade precis blivit uppsagt från jobbet och var allmänt deppig och när jag kom hem gick plötsligt mina glasögon i två delar. Det var liksom bara droppen…som tur var blev även jag räddad av min man som stack iväg till optikern och fick dem ihopsvetsade så att jag kunde skaffa ett par nya i lugn och ro 🙂 Ibland kan i-landsproblemen verkligen göra att man rasar ihop. Då är det tur att man har nära och kära som får en på banan igen. Kram på dig1

  2. Nathalie

    Då ska jag faktiskt också passa på att sprida lite energi till dig.
    Jag hittade din blogg igår och det var kärlek vid första ögonkastet, åhh som jag har letat efter en ny härlig blogg att följa. Din blogg är GRYM! Underbara bilder, sjukt snygga outfits, du skriver bra, verkar vara en härlig människa med fötterna på jorden och sen ska vi ju inte tala om hur snygg du är!!
    Tack för att du bloggar!! Ha en underbar dag, kram <3