Annawii

TUESDAY LOVE

God morgon raringar! Igår var det en trött tjej som kom hem från jobbet på kvällen. Jag åt middag och sedan slocknade jag i hela två timmar i soffan med lilla Cookie i famnen. Så mysigt! Hon har haft fullt upp med småmissarna på sistone (de är överallt hela tiden haha 😉 så vi har inte fått våra dagliga myspysstunder men nu verkar hon vilja ha mer sånt. Det värmer i mammahjärtat! Planerna för dagen är ett kortare jobbpass plus fotografering för Merskal.se. Jag och Micke har fått ett fotouppdrag av dem och det känns superkul för vi får styla och bestämma allt själva. Älskar att få vara kreativ! Ska även försöka hinna med lite vila också för jag är så slut just nu, skulle behöva sova i tre dygn men det blir lite svårt så jag får se till att ta små ”power naps” när tid finns!
Vad gör ni i dag?
/Good morning sweethearts! I was so tired when I got home from work in the evening and I fell asleep in the sofa for two hours with Cookie in my arms. Cosy! She has been so busy with the kittens recently so we haven’t had time for our daily cuddles but now she’s super cosy and it warms my heart. My plans for today is to work at Joy and we will also have a photo shoot for Merskal.se. They have hired us to photograph a new collection and I’m so excited because we are free to do what we want, and I love to be creative! What are your plans for today babes?
New sweater from Ivyrevel.com – love it!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Hej!
    Först vill jag säga från en umebo till en annan att du har en sådan fin och proffsig blogg. 🙂
    Sedan ville jag bara nämna att jag följde din första blogg (på blogg.se) när du skrev om din sjukdom och det var så himla fint att du vågade dela med dig av det.
    Kram!
    Tina

    1. ANNAWII

      Hej sötnos!
      Tusen tack! Det värmer att höra <3.
      Och superkul att ha en trogen följare som vet min historia. Känns så bra att jag vågat dela med mig av det för det visar att trots att livet kan vara otroligt tufft i bland så kan det även vända och bli bättre (och sedan så kalrt gå upp och ned). kanske borde börja skriva mer om sånt men det är svårt att skriva så personligt när man blir medveten om hur många som läser bloggen. samtidigt tror jag att det uppskattas!
      Stor kram <3